dagon_smith 7 Napisano Maj 18, 2019 Po długim oczekiwaniu w końcu odebrałem moją Multistradę, na razie bez pakietu urban i paru innych gadżetów moją mi je domontować przy przeglądzie na 1000 km. 2 Jacek.m i Przemek Niedzin zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przybylski raV 5 Napisano Czerwiec 26, 2019 A to moje nowe Złotko 3 Jacek.m, Asty i Przemek Niedzin zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peta 0 Napisano Lipiec 3, 2019 (edytowany) Dnia 3.05.2019 o 19:45, michwil napisał: To i ja :) Piękna :) Możesz zrobić zdjęcie z boku ?? Sam zakładałeś osłonę sprzegła ?? DUCAbike?? Termik pełny czy końcówka ?? Edytowano Lipiec 3, 2019 przez peta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przybylski raV 5 Napisano Lipiec 4, 2019 Dnia 3.05.2019 o 19:45, michwil napisał: To i ja :) To ja chciałbym dopytać co to za halogeny? Jaki producent parametry, czy dają radę i w jakiej były cenie? Itp 1 Jacek.m zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Looky 2 Napisano Sierpień 4, 2019 Piękna ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kondziu 1 Napisano Sierpień 6, 2019 Cześć Wszystkim :) Zgodnie ze zwyczajem witam się wraz ze swoją pierwszą Multi 1 Przemek Niedzin zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Looky 2 Napisano Październik 16, 2019 Czerwony najszybszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gburki2 0 Napisano Październik 17, 2019 Nadejszła pora na zamiany i miejsce St4s w moim stadku zajęła Multiszkarada 950s. Po pierwszych 300km wydaje się, że to dobra zmiana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 17, 2019 Nadejszła pora na zamiany i miejsce St4s w moim stadku zajęła Multiszkarada 950s. Po pierwszych 300km wydaje się, że to dobra zmiana. Towarzystwo też nie najgorsze :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Przybylski raV i Jacek.m zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herni 9 Napisano Październik 21, 2019 Witam, Do Hondy dołączyła genialna maszkarada 2 Asty i Przybylski raV zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Looky 2 Napisano Październik 26, 2019 Przedstawiam moją wariatkę, która od razu porwała mnie do Albanii ;) 2 Przemek Niedzin i Przybylski raV zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młodypisar 1 Napisano Marzec 14, 2020 To jak babka to i dziadek ;-) To moja ukochana która sypia sama ;-) 1 Droooop zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek.m 2 Napisano Maj 26, 2020 2 Przybylski raV i Przemek Niedzin zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Droooop 3 Napisano Czerwiec 1, 2020 ...a mnie do Waszej społeczności sprowadziła ta Włoszka: 3 Przybylski raV, Przemek Niedzin i Jacek.m zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 5, 2020 3 Przemek Niedzin, Asty i Droooop zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Czerwiec 5, 2020 Fajne detale. Gratki!Wysłane z pośrodku niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Czerwiec 17, 2020 (edytowany) Po 5-ciu latach tzw. druga miłość nastała, ale Bianca ta sama :) Edytowano Czerwiec 17, 2020 przez Asty 2 Przybylski raV i Redjasper zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Czerwiec 17, 2020 Asty, ...hehehe Gratki! Niech służy bezawaryjnie.Wysłane z pośrodku niczego 1 Asty zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris3m 19 Napisano Czerwiec 17, 2020 no piknie to wyzdrzy 1 Asty zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Czerwiec 17, 2020 Kiedyś sobie taką sprawię. Póki co zazdraszczam ;) :D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Asty zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Czerwiec 17, 2020 (edytowany) A tak se gadamy w trasie i na postoju :) 20200613_202335 (5).mp4 Edytowano Czerwiec 17, 2020 przez Asty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrolek 4 Napisano Marzec 4, 2021 Witam Taką zabawkę na starość sobie sprawiłem. Nie czerwona ale nie będę grymasił. Coś tam trzeba dopieścić ale generalnie zadbana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuper 12 Napisano Marzec 4, 2021 piękna i w dodatku cała na biało :DTapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lerzak 3 Napisano Czerwiec 6, 2021 Nie ma sobie równych. Piękna, szybka i wściekła! 3 Przybylski raV, Przemek Niedzin i maciek_m1 zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubi199 3 Napisano Lipiec 12, 2021 Witam Po ponad roku czasu i wielu km, chciałem się pochwalić swoją Multi. Miała kilka rzeczy do poprawy, ale teraz oprócz standardowego serwisu nic jej nie dolega W międzyczasie ogarnąłem wydech (przerobiona oryginalna puszka pod silnikiem ), także zrobione zostały mapki w Mototune u Carrego. Po modyfikacjach zachowuje się bardziej dostojnie jak na turystyka przystało, choć moc i moment wzrósł. A tak się prezentuje moja sztuka. Szerokości i gdyby ktoś chciał pojeździć w okolicach krakowa/śląska śmiało piszcie 2 Przybylski raV i Przemek Niedzin zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach