Boa 0 Napisano Styczeń 11, 2012 Ale się uczepiliśta tych golasów na torze./.../Grunt to banan pod kaskiem. Cała zabawa traci sens jeśli nie dostarcza radochy.... ;) :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 2, 2012 A mój STF wygląda aktualnie tak - części wciąż brak a wiosna idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 2, 2012 A mój STF wygląda aktualnie tak - części wciąż brak a wiosna idzie. A co to za szpej tam w tle? 695? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 2, 2012 A mój STF wygląda aktualnie tak - części wciąż brak a wiosna idzie. A co to za szpej tam w tle? 695? Do sprzedania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 2, 2012 hahahahaah sety pasażera widzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 2, 2012 hahahahaah sety pasażera widzę :D Dostaje powoli szału, na wszystko trzeba czekać a z owiewkami na tor to już jakaś masakra. Ale jestem dobrej mysli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 2, 2012 hahahahaah sety pasażera widzę :D Dostaje powoli szału, na wszystko trzeba czekać a z owiewkami na tor to już jakaś masakra. Ale jestem dobrej mysli. RIZOMA ma (do wyczerpania zapasów) fajne number boardy do Streeta: http://sklep.motomaniax.pl/pl/p/Panel-l ... NP002B/419 http://sklep.motomaniax.pl/pl/p/Panel-p ... NP001B/418 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Luty 15, 2012 hahahahaah sety pasażera widzę :D Przecież żonę na tor zabiera ;) :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 15, 2012 hahahahaah sety pasażera widzę :D Przecież żonę na tor zabiera ;) :P :D Zawsze tak robię, siada plecami do mnie i pstryka fotki w czasie wyścigu chłopakom na 10-ach i 11-ach ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Luty 15, 2012 hahahahaah sety pasażera widzę :D Przecież żonę na tor zabiera ;) :P :D Zawsze tak robię, siada plecami do mnie i pstryka fotki w czasie wyścigu chłopakom na 10-ach i 11-ach ;) :lol: E no git, będę miał extra fotosy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Luty 15, 2012 a do mnie dziś dotarł SF 848 , jeszcze biedak uwięziony w skrzyni.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Luty 15, 2012 Oohhhhh damn... uszło ze mnie całe powietrze :-| Jakże ja chciałbym znaleźć u siebie taką "skrzynkę"... Wspaniały :!: :!: zazdraszczam ;) ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Luty 15, 2012 J.w. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 15, 2012 I tak pewnie zepsuty :D Gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Luty 15, 2012 dzięki chłopaki....chciałbym sprawdzić, czy nie jest zepsuty ,ale zawaliło nas dzisiaj śniegiem..... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Luty 15, 2012 Waldi przyślij go do nas! - przetestujemy ;) W Wa-wie nawet po śniegu się da patrząc na dostawców pizzy :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Luty 15, 2012 Na oponach dostales w gratisie oryginalny kurz z fabryki :D Ja bym zebral i sprzedal po cenie zlota :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 15, 2012 SUPER!! Cieszę się razem z Tobą! GRATULACJE. Piękna sztuka. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Luty 15, 2012 czułem ze trzeba dzis wejsc na forum... gratulacje!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 16, 2012 Pieknie gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 16, 2012 Kolejny zacny golas, WILKIE GRATULACJE. To teraz sie zacznie, wydeszki gadżeciki, węgiel etc. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Luty 16, 2012 :lol: a skąd wiesz...... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 16, 2012 :lol: a skąd wiesz...... ;) Hmm.. patrząc na Twojego M1100 to nie wytrzymasz ze streetem w fabrycznym stanie :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 16, 2012 Serdecznie gratuluję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Luty 16, 2012 ...i moze wreszcie zacznie sie wiecej dziac w tym dziale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach