theodor 2 Napisano Sierpień 13, 2010 Jako że narodziła mi się pewna nowa koncepcja w głowie, sprzedaję swoją S4. Nie mam ciśnienia na sprzedaż, więc cena jest atrakcyjna wyłącznie dla sprzedającego :lol: Wszelkie info dla poważnie zainteresowanych prześlę na PW lub maila. P.S. oczywiście sprzedaję "ubranego". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Widze ze kolega się nawraca i teraz będzie super Bike. Zgadłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Też mi się tak wydaje... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Sierpień 13, 2010 A co Ty tam Theodorku wykombinowałeś?? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Świat się kończy :mrgreen: :twisted: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Sierpień 13, 2010 Marchewy w komplecie sprzedajesz? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Nie wiedziałem, że aż tak Cię ruszyło :shock: : Dogadałeś się już z córką Bernata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 13, 2010 Póki co moje plany pozostaną utajnione ;-) Niemniej uważam zacnymi są one. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Sierpień 14, 2010 To może jakieś fotki wrzuć i podaj szczegóły :mrgreen: Jedyne co mogę dodać to - POLECAM zakup, sztuka pewna i zadbana od strony serwisowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 14, 2010 Dżizas, jaka konspiracja :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TYNA 0 Napisano Sierpień 14, 2010 :shock: o Theo to ci niespodzianka już nie mogę się doczekać co wykąbinowałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Sierpień 16, 2010 IMHO tylko dwie opcje wchodzą w grę powietrzak ds1000/1100 (fajny moment świetny dźwięk) lub jakiś SBK może SS (ganianko po torach). Albo pudła z 996 do samodzielnego montażu hehehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Rafi ale 996 już prawie złożone - silnik uruchomiony. Theodor nie chce powiedzieć czego szuka - jest twardy jak skała :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Misiek a może te przycinki rzucane w stronę skuterów mają drugie znaczenie? Obstawiam Vespę 50ccm na akcesoryjnym wydechu i wariatorze polini. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Bardziej obstawiał bym GTS300 :-) , albo coś innego mocnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Eeee jak skuter to tylko klasyka z walecznym sercem. :mrgreen: http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdI ... 45fffe7b20 Troszku prywaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Piękna sztuka. Ale OT jedziemy tu Theodorowi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Rafi ale 996 już prawie złożone - silnik uruchomiony. Theodor nie chce powiedzieć czego szuka - jest twardy jak skała :mrgreen: A ja wiem, ale nie powiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 24, 2010 Oferta sprzedaży nadal aktualna :-D Jak go odbiore z depozytu policyjnego to foty wrzucę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Mam jedno słabo czytelne :cry: Dobrze że właściciel prawie cały, a Dusi szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Sorry.. ale jak oglądam takie fotki to zgrzytam zębami ze złości.. :( Potwora się odbuduje , grunt żeby Theo szybko się zregenerował ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Sierpień 24, 2010 o kusza!!! Theo!! Aż w szoku jestem i słów mi brak. Cały jesteś? Kusza kiepsko śledziłem forum ostatnimi czasy i nic nie wiedziałem. Jestem/śmy z Tobą i będzie dobrze, zdrowiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Sierpień 25, 2010 Teoś to kiedy można Cię odwiedzić? Miałeś dać znać :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 25, 2010 Póki co średnio się nadaję do podejmowania gosci. Jak będę w formie to zaproszę do siebie, albo się jakiegoś grilla zorganizuje. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuBBeN 0 Napisano Sierpień 25, 2010 Szybkiego powrotu do zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach