Gorzko 10 Napisano Luty 3, 2011 Naprawde kawał dobrej roboty, oczywiście czekam na fotki już zmontowanego z owiewkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 7, 2011 Już tylko godziny dzielą nas od inauguracyjnego odpalenia jednostki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Luty 7, 2011 WOWww.... aż się spociłem :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 7, 2011 Ty się spociłeś? ja popuścilem na dywan i muszę teraz sprzątać. na szczęście zwaliłem na psa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 7, 2011 No to ciśnienie wzrasta :twisted: Jutro będę to oblóókam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 7, 2011 Wrzućcie jakiś filmik...Plis :roll: :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 7, 2011 Ja nie wiem o co chodzi? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Luty 8, 2011 CZE-KA-MY!NA ODPAŁ 888! PS niedługo będe odpalał max stuningowany silnik w mojej vespie px 200 z racingowym rezo wydechem oj będzie się działo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Luty 8, 2011 Jako nowy członek wspaniałej MOTOMANIAX rodziny, mam przyjemność dodać to o to foto, które to zdradza nowinki zamontowane w 888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 8, 2011 Na żywo silikony SAMCO wyglądają tak, że grzechem będzie je chować pod owiewkami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Luty 8, 2011 no komon jak mówią :) smakowicie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Luty 9, 2011 Nooo, wygląda elegancko! :) Czekam na efekt końcowy... no i żeby zobaczyć go kiedyś na żywca! :) ...tak swoją drogą, to mój SS też już na ukończeniu. Zostało mi jeszcze poprawić jego aparycję co jeszcze trochę potrwa... Ale do wiosny zdążę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 10, 2011 YEAHH!!! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 10, 2011 Wysunę dosyć śmiałe stwierdzenie, że 888 to najbardziej udany silnik z rodziny Desmoquatro :lol: Wszystkie znane mi 996tki mogły by się uczyć kultury pracy od 8semek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 10, 2011 gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Luty 10, 2011 kurka znowu nie zasnę... siedzę i poleruję owiewki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Luty 10, 2011 Mini - nie zeszlifuj ich do zera:) mają być lekkie ale bez przesady:) co do tego desmoquadro:) może i tak:) silnik Parówki też niczego sobie...niewysilony, wyluzowany bym wręcz powiedział:) no powiedz że tak Darku to się pocieszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 11, 2011 pięknie - cieszę się Twoim szczęściem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 11, 2011 Ekstra!! Brzmi i wygląda super! :D .Duże graty!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Luty 12, 2011 suuuuper! Bella! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Luty 17, 2011 Cześc! tak przy okazji, bo natknąłem się na ebayu http://cgi.ebay.pl/Tuning-EPROM-fur-Duc ... 3653wt_905 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Luty 18, 2011 Prace na ukończeniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Luty 18, 2011 Super! Jestem pod wrażeniem! :) ...u mnie prace na razie trochę spowolniły... Czekam na wiosnę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 18, 2011 :shock: :shock: :shock: Piękności Panie Kierowniku!!! dzięki Mat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach