davidson 1 Napisano Marzec 23, 2011 Też oczywiście gratuluję!! ...no i czekam na zdjęcia!! :) i żeby zobaczyć Twoje ósemki na żywca! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Marzec 23, 2011 Widziałem, słyszałem :mrgreen: Banan na twarzy się pojawia po zobaczeniu i usłyszeniu takiego cuda. Nic dodać nic ująć ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Marzec 27, 2011 888 zwiezione, odpalone i czekają na oklejenie Ferraci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 27, 2011 jest piękny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Marzec 27, 2011 Dech mi w cycach zaparło :o :shock: 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Marzec 27, 2011 jeszcze jeden filmik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 27, 2011 mam jedno ale: - mocowanie tablicy mogloby byc czarne a nie srebrne bo przy czarnych kierunkach bije w oczy. Ale maszynka Piekna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Marzec 27, 2011 Twoje 888 jest piękne! ... aż brak słów :) :clap: Dobra, wyścig w Donington się skończył, idę zakładać owiewki na mojego SS-a :) Zaraz wrzucę jakieś fotki :) ...choć w porównaniu z Twoim projektem mój wygląda biedacko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 27, 2011 Wszystkie zadbane duci sa sliczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 27, 2011 Mini. Piękny. Serdecznie gratuluję. Wyszedł pierwszorzędnie!! :D Kierunkowskazy to Kellerman? Powinieneś etatowo "robić" DUCATY. :clap: Chłopakiz Maniaxów też myślę się dołożyli znacząco. Gratuluję wszystkim zaangażowanym. PS. Znowu na metyngu będziesz maił najfajniejszą furę.... hmm :? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 27, 2011 o ile dotrze na meeting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Marzec 27, 2011 Na meeting się wybieram, przesunął mi się o 3 tygodnie wypad na 888 w Dolomity, i w związku z tym dam radę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 27, 2011 :D ósemkami czy dziewiatkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Marzec 27, 2011 projekt 999 to inna bajka ... ;) będzi gotów to się zobaczy ale na razie planuję pośmigać 888, dotrzeć je i przetestować przed wyjazdem w Alpy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Marzec 27, 2011 naprawdę wyszedł ze smakiem! mini -man project:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Marzec 27, 2011 A właśnie, miałem pytać, co oznacza właśnie ten napis: {L_OFFTOPIC} : mini man project :?: Bo na moje oko laika, wygląda na serię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Marzec 27, 2011 pewnie Mini za taki tekst puszcza serię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Marzec 27, 2011 888 zwiezione, odpalone i czekają na oklejenie Ferraci Niezle ja odnowiles, chcialbym zobaczyc na zywo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 30, 2011 Tak sobie przypomniałem ostatnio. Razu pewnego w łasce swej Mini pozwolił przejechać mi się 888 na torze. Chciałem w tym miejscu oddać wyrazy szacunku wszystkim którzy byli na tych motocyklach w stanie wygrywać, ale i w ogóle jeździć sportowo. Naprawdę nie wiem jak oni tego dokonywali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 30, 2011 Teoś zwykła 888 nieco odbiega, od np. 888 Corsa, dla przypomnienia 888 Corsa, to była taka podstawa Superbika dla prywatnych zespołów... nie wspominając zespołów fabrycznych...ale rzeczywiście poziom konkurencji był taki a nie inny i japskie konkurencyjne motocykle wcale nie były lepsze pod względem tak prowadzenia jak i hamowania wiem cóś o tem kierując "zieloną ofensywą"( hahahhaha) swego czasu( lata świetlne temu).... Jedno porównanie: 888 Strada sucha masa: 202kg 888 Corsa :1990- 158 kg 1991-155 kg 1992-150kg 1993- 1994 - 145 kg iiiii.... powiem Wam, nie wiem z czego były 888 Corsa z papieru i drewna balsa czy co??? Pozdr. J-999 Ale fajne mata bajki tam :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 30, 2011 Raczej ergonomię miałem na myśli. Szcególnie kształt zbiornika paliwa. Wiem że wówczas nieco inna obowiazywała pozycja na motocyklu z racji innej wiedzy na temat techniki jazdy, ale i tak ten motocykl jest po prostu niewygodny na torze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 31, 2011 A pomyśl jeszcze, że zbiorniki miały 22 litry i siedzisko było podniesione bardziej do góry... sam się zastanawiam jak tym jeździli? :lol: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 31, 2011 Jak miałem sportClassica to myślałem że, gorzej się nie da, ale odkąd mam 888s to już wiem że miałem cadilaca ;) a teraz odrzutowy taborecik !!!, ale bardzo go lubię i jest ZAJEFAJNY a jak przyjdzie czas i gotówa to i classica lub MH przyjmę pod dach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Zajebiście wygląda w ruchu. Po prostu rewelacja Minęliśmy się na pasie satartowym w motomaniax :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 Dziś wyjeżdżam w korku z Wawy na 7-ke w stronę Kielc a tu patrzę...888. Akurat wczoraj mi Radek od nas z Desmoobsesyjnych powiedział,że takie 888 jest w Wawie więc puściłem się za nim. Mój SS to najsłabszych nie należy ale zdrowo musiałem manete odwijać,zeby MiniMana dogonić. W tym korku to na żyletki miedzy autami szliśmy. Chyba byłoby mi szkoda, takiej niuni w tych korkach narażać :D Piękny motocykl. 888 to jeden z najładniejszych ducati. Moje marzenie od dawna. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach