Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Franz

Widzieliście DIABŁA

Polecane posty

Mi się NIE podoba... Jest ciężki i w ogóle nie włoski!!! ZDECYDOWANIE brakuje mu lekkości ducati.

Jest monster i street. Po kiego jeszcze robili tego diavla? Chyba że atakują amerykański rynek.

Zdjęli z taśmy serję Classic a w zamian dali coś...nie wiem dla kogo??

Spójrzcie na gamę modeli Ducati na ten rok: 6 nakedów, 3 supermoto, 3 turystyczne "enduro" (w sumie 12) a tego, w czym Ducati powinno wieść prym, czyli SPORT tylko 4. I to wszystkie "ostre". A gdzie coś dla mnie???? Jak bym miał więcej pieniędzy i chciał kupić sobie nowe Ducati, w sportowym stylu przez durze S ale do jazdy na co dzień i w trasę, i we dwoje, to kupiłbym ... co???? Nie ma co!! ... I pozostaje tylko stary, gaźnikowy SS :? ... ostatni...prawdziwy... ;)

Chyba się starzeję...

Choć patrząc na niego okiem "projektanta" to BARDZO ŁADNY PROJEKT! :) Włosi nawet jak zrobią coś źle to przynajmniej elegancko.

... i daję mu plus za ciekawe rozwiązanie chowanych podnóżków i uchwytu dla plecaczka! Bardzo pomysłowe!! :)

Gość   
Gość

Standard trochę kiepski ale taka wersja to mi bardziej się podoba ;)

post-139-1366036571,5564_thumb.jpg

A więc tak - Ducati zrobiło kolejny zajebisty motocykl. Wypowiedzi w stylu "nie podoba mi się" mogą się diametralnie zmienić po osobistym kontakcie z tą maszyną. Też miałem mieszane uczucia, które zmieniły się jak tylko go przyczaiłem z bliska. Oczywiście mój obiektywizm z oczywistych względów (miłości do marki) nie może być brany tak bardzo pod uwagę :lol: niemniej jednak - podobnie jak z nową Multi - na żywo wygląda 100 razy lepiej niż na zdjęciach. Generalnie to bardzo bym chciał mieć ten właśnie model. W wielkim skrócie opisał bym to tak, że mógł by się nazywać MegaMonster. To dlatego, że bardzo podobnie się na nim człowiek czuje jak na nowym monsterze, tylko wszystko jest bardziej muskularne i wypasione. Nie mogę się doczekać jazd testowych, o ile w Polsce będzie taka testówka z wiadomych przyczyn.

Pozdrawiam ze słonecznego Mediolanu :D

S6003668.JPG

S6003672.JPG

S6003681.JPG

S6003677.JPG

Standard trochę kiepski ale taka wersja to mi bardziej się podoba ;)

Jest bez wątpienia, jak wszystko, co włoskie, piękny ;)

Dla mnie troszkę ociężały, mało zwinny i mało lekki, bardzo przypomina mi HD V-rod'a. Może Ducati trafiło w niszę rynkową ? ;)

Pozdrawiam ze słonecznego Mediolanu :D

Pocałuj sie w doope :twisted:

:D Się nam Dariusz przelansował :D

pozdrawiamy z ku..wi dołu polskiego

Multi nawet na zdjęciu wyglądała pięknie, wątpię żebym po obejrzeniu diabeła na żywo zmienił zdanie.

Swoją drogą pod Darkiem wygląda na jakiegoś takiego mniejszego.. :lol:

Daj jeszcze jakieś fotki. Nie bądż taki ;)

Rometa se kupcie jak jest za wielki!!!!

Zajebisty jest i kropka, nawet ten przód przejdzie. Z boku i tyłu to dzieło sztuki, lanserzy!

OOOO... podoba mi się Ale ta lasiunia na biało czerwonym diable rogatym przytytym troszku zanadtto

Jak patrzę na okrągły zbiornik paliwa, to mnie w kolanach strzyka...

No cóż to typowy przedstawiciel niszy motocyklowej, dla tych co już nie mogą....

Bardziej mi się Hypek podoba jeśli już... no i ku.... a, co to jest - nie ma suchego???

Pozdr. J-999

Czyżby przykład super zwrotności nowego cuda Ducati?

http://bikerscafeblog.com/2010/09/05/se ... e-crashes/

W moim skromnym mniemaniu, moto ładne nawet. Podejrzewam, że twórcy mieli taki zamiar tworzyć coś co będzie na językach z powodu swojego wyglądu i prowadziło do dyskusji. Ale jak dla mnie w zakrętach to on wygląda jak drwal co balet ma tańczyć, czyli nie bardzo, ale fakt chciało by się mieć takiego :-D

Jak zobaczę na żywo to wtedy mogę coś więcej ocenić.

Na zdjęciach Photoshop działa cuda - co widać po plakatach wyborczych (retusz jak nigdy :lol: )

Myślę że znajdzie sporo chętnych, jak ktoś lubi czuć coś między nogami :D :mrgreen: :lol:

Miśku myślisz, że się Darek w Photoshopie wkleił czy wyretuszował bo już się zgubiłem.

Nawet zacząłem podejrzewać, że się na Włoszkę zrobił ;-)

Moto piękny, (zaczynam zbierać, muszę tylko większą świnkę skarbonkę nabyć) Darek już nie taki piękny i podzielam zdanie Theo - pocałuj się w d...

Hmmm... no fajny, nie jest zły, nie ma co. Jak każda Duca.

Ta kierownica tylko jakaś taka dziwna trochę. Fajnie, że szeroka, ale taka jakaś jak od crossa przeszczepiona wygląda. ... myślę, że jak by w czarnym kolorze była, to by było git perfette idealnie. Pewnie na lifting za rok-dwa pomalują na czarno. Ogólnie motocykl mam wrażenie, trochę przypomina Yamahę Bulldog. Taki to to ni cruiser, ni naked, ni muscle - bike tak naprawdę. Ale klimatyczny jest, i zadziorny. Światła tylne trochę faktycznie jak rogi diabła, choć trochę za bardzo przypominają lampę z Suzuki SV. Ładny. Chciałbym takiego. Nie, - inaczej: mógłbym takiego mieć.

:)

EDIT:

Nieee, no ja pierniiicze. Popatrzyłem jeszcze raz. Jednak piekny jest.

O co chodzi z tym wysuwanym spojlerkiem z zadupka :?: :roll:

Hamulec aerodynamiczny :?: :D

:) ...to uchwyt dla pasażera... :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.