topgear68 0 Napisano Styczeń 13, 2011 Wodze fantazji mnie poniosły :) Myślałem że to wersja monoposto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 19, 2011 widzialem, siedzialem i foto na pamiatke zrobilem! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Kwiecień 28, 2011 a ja się zapisałem na jazdę próbną w Kraku. byle słoneczko grzało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 A Ja już wiem jaki będzie Mój następny Ducat :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 Czepiacie się że nie ma suchego a to tak samo jak 848 na którego nikt nie narzeka. Mi się bardzo podoba i jest to dobry krok do poszerzenia oferty i trafi do wielu, na pewno. Do tego w moim przekonaniu utwierdza mnie ten pan , którego recenzje i wrażenia uznaje za wiarygodne: "it's incredible" xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 30, 2011 Już w piątek mam jazdę tym Diavel'kiem Poniższy model będzie ma meetingu, puki co cieszy się nim Marek w Ducati Azmot Kraków, jak dla mnie zdecydowanie za cicho... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 1, 2011 Furios, zapomniałeś o jednej ważnej rzeczy przy której, zdanie tego pana z obrazka, można o kant du...y potłuc... Chodzi o punkt odniesienia... Rzeczywistość poruszania się po naszych "świetlanych" drogach napewno zweryfikowałaby jego opinię o Diavelu, w kontekście oczywiście naszych tras... Po porządnej przejażdżce po na przykład "torze Kurpie" miałby śniadanie/obiad, czy cokolwiek by zjadł przed jazdą, w spodniach i to porządnie przyschnięte... Tak więc, przy jakichkolwiek ocenach należy brać poprawkę na naszą rzeczywistość, a nie jakiś daleki kraik.... Pozdr. J-999 P.S. Na swoim przykładzie to wypróbowałem, miałem wybór: brać 1098 czy 999, porządnie przejechałem się 1098 po naszych okolicach i już wiedziałem , że to nie to i testy nieco przekłamują rzeczywistość... i wziąłem 999- w porównaniu do 1098 prawdziwy tapczan/turystyk, który lepiej pasuje mi swoją charakterystyką do lawirowania między tirami/blaszakami, bez usmażania tylnej opony, czy robienia hoopek przy 260... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Maj 1, 2011 o kuna, jaki fakap: http://www.scigacz.pl/Ducati,Diavel,i,M ... 15339.html i tak jest the best :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 widziałem go , mierzyłem się do niego i se troche na nim pojeździłem do pewnego momentu kiedy stałem na światłach i wreszczie mnie gliniarz na BMWe dogonił i kazał zjechać na chodnik. a to tak na marginesie. Diavel - szatan nie kogut :) ma jedną wadę bardzo szybko znika tylna opona ale to ginie w oczach. jak dla mnie moto bardzo przyjemny niczym mnie nie rozczarował byłem poprostu pozytywnie zaskoczony to jest to co tygryski lubią najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal77 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Witam kolegów, chciałbym się przywitać, to mój pierwszy post na tym forum. Zawsze były japończyki FZ6, FZ1 a od maja jest Diavel w kolorze czerwonym, dodatkowo szyba, pełny wydech Termignoni z komputerem i filtrem powietrza. Sprzęt aktualnie na dotarciu, ale już wiem, że urywa ręce. Pozdrawiam :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 no, no gratulacje :clap: to teraz wrzuć parę fotek... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Witam kolegów, chciałbym się przywitać, to mój pierwszy post na tym forum. Zawsze były japończyki FZ6, FZ1 a od maja jest Diavel w kolorze czerwonym, dodatkowo szyba, pełny wydech Termignoni z komputerem i filtrem powietrza. Sprzęt aktualnie na dotarciu, ale już wiem, że urywa ręce. Pozdrawiam :twisted: O to musisz wpaść na jakieś Ducatowe spotkanko. Może w weekend. Jeśli chcesz puść na priv namiary do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 9, 2011 [O to musisz wpaść na jakieś Ducatowe spotkanko.. A to odbywaja sie takie? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 Witam kolegów, chciałbym się przywitać, to mój pierwszy post na tym forum. Zawsze były japończyki FZ6, FZ1 a od maja jest Diavel w kolorze czerwonym, dodatkowo szyba, pełny wydech Termignoni z komputerem i filtrem powietrza. Sprzęt aktualnie na dotarciu, ale już wiem, że urywa ręce. Pozdrawiam :twisted: W końcu - pierwszy zalogowany na forum właściciel Diavela :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal77 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Mam fotki robione telefonem, jak zrobię jakieś lepsze aparatem napewno wkleję. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Widziałem 1-wszy raz w Magdalence (mijałem stojącego w korku w przeciwną stronę) 13.06.2011 czerwonego Diavela, kierowca pozdrowiony.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 20, 2011 [O to musisz wpaść na jakieś Ducatowe spotkanko.. A to odbywaja sie takie? :roll: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masterlysy 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 He he he 13 w Magdalence to ja byłem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apasf 0 Napisano Lipiec 12, 2011 Standardowy Diavel (czerwony+szary+czarny) zaobserwowany dzisiaj około południa w Gdyni Redłowie (skrzyżowanie Wielkopolskiej z Wrocławską). Gratulacje dla szczęśliwego posiadacza ;-) Ktoś z forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal77 0 Napisano Lipiec 29, 2011 [bBvideo 425,350:n1jjhd9b] [/bBvideo] Miały być fotki, ale pierwszy jest filmik. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Milutki. Brzmienie jest dużo bardziej zdecydowane.. Piękna fura. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal77 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Wczorajsze zmiany: Czarna szybka poszła w odstawkę, jest "turystyczna" trochę większa, ale też nie wiele daje. Rejestracja poszła na bok w okolice zębatki, koło odsłonięte, wygląda super. Tank pad na bak. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Jest na co popatrzeć naprawdę ładne bydle i w czerwieni jednak prezentuje się lepiej :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Fajowy. Szkoda, że nie czarny ;) BTW. Musisz trzymać rozrusznik, nie wystarczy raz nacisnąć i pójść na kawkę, papieroska, kawkę? Byłby to krok wstecz w dziejach ludzkości :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal77 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Fajowy. Szkoda, że nie czarny ;) BTW. Musisz trzymać rozrusznik, nie wystarczy raz nacisnąć i pójść na kawkę, papieroska, kawkę? Byłby to krok wstecz w dziejach ludzkości :!: Nie zajarzył, można jaśniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach