musieli 30 Napisano Grudzień 2, 2010 Właśnie przyszły, kolor czarno czerwony, pasują do silników DS (Monster S2R1000, Monster 1000, Monster 1100, Sport Classic, Multi). Cena 1150zł z przesyłką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Grudzień 2, 2010 A do Monstera 620 nie pasują :?: Na fotce rozrząd wygląda identycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 2, 2010 Nie będą pasować. Inny kształt osłony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 2, 2010 A do Monstera 620 nie pasują :?: Na fotce rozrząd wygląda identycznie. Na zdjęciu rozrząd w monsterze S2R800, czyli bliźniaczy do 620tki. Jest to troszkę inny model, wyglądający bardzo podobnie. Oczywiście jeśli chcesz mogę Ci sprowadzić powyższe do Twojego modelu, cena taka sama 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Grudzień 2, 2010 Ładnie wyglądają, ale czy jest bezpiecznie jeździć z odkrytymi paskami? Syf z ulicy, woda itp... P.S Podobno tylko twardziele jeżdżą bez osłonek :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Grudzień 2, 2010 Tez mnie to zastanawia. W rizomach sa szybki przezroczyste, a tu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 2, 2010 Syf z ulicy i woda do nie problem. Czasem nawet lepiej z otwartą bo "coś" co się tam dostanie ma szanse wypaść. Problem stanowi tak naprawdę wywalenie motocykla na prawą stronę w żwir czy krzoki. Paski wbrew pozorom są bardzo wytrzymałe. Nie można również pomijać kwestii chłodzenia samych pasków. Teoretycznie zwiększa to ich żywotność. Sam zamierzam swoje desmoquattro zrobić z paskami na "wierzchu". Konkluzując, do latania na torze z ryzykiem pójścia w zielone odradzam, ale na drogę bez większych obaw. No i mało kto pamieta o tym ze bez osłon słychać pracę pasków :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Grudzień 3, 2010 Silnik Testastretta Evoluzione ma nawet wlot powietrza w pokrywie pasków dla lepszego chłodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Grudzień 5, 2010 Mówiłem, że widziałem podobne osłony tylko, że do dwuwałkowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 5, 2010 Piękne, a w desmquattro jeszcze ładniej by wyglądały takie. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Grudzień 6, 2010 ..co zrobić żeby kolektory wygladaly tak pieknie?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Grudzień 6, 2010 ..co zrobić żeby kolektory wygladaly tak pieknie?????? ...polerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fakir 0 Napisano Grudzień 13, 2010 Z czego są wykonane te osłony? ze złota :shock: stąd taka cena? pozdr :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 13, 2010 Z czego są wykonane te osłony? ze złota :shock: stąd taka cena? pozdr :mrgreen: Widać, że mało widziałeś... Te elementy są wyfrezowane z aluminium w technologii cnc. Za fajne i bardzo wysokie jakościowo rzeczy trzeba zazwyczaj zapłacić słono. Ale zawsze możesz iść w tandetną taniochę, z tym, że ten produkt akurat nie ma zamienników :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 13, 2010 Pomijając kwestię wymagań technologicznych przy produkcji jako uzasadnienia. Wysoka cena takich akcesoryjnych elementów ma tę zaletę ze są mało powszechne. Gdyby każdy miał takie osłony na motocyklu, to mając je za darmo, bym ich nie zamontował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fakir 0 Napisano Grudzień 14, 2010 To fakt, mało widziałem. ale kilka aluminiowych osłon za ponad tausena :D wiem że elementy wykonane w najnowszych technologiach muszą kosztować ale podejrzewam że w przypadku tych osłon przynajmniej połowa ceny to cena za markę a mniej niż połowa to cena produkcji ;) ale przyznam że pięknie to się prezentuje ;) pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Grudzień 14, 2010 Piękna rzecz. Speedymoto to nie są tanie gadżety, ale na pewno to nie jest kasa wywalona w błoto. Lepiej wydać na to niż na rzeczy powiedzmy "ulotne" :D . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 14, 2010 słyszałem że, za połowę tej ceny można zamówić sobie takie u stolarza do wyboru rózne odcienie brązu :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Styczeń 10, 2011 Z czego są wykonane te osłony? ze złota :shock: stąd taka cena? pozdr :mrgreen: A ja się zdecyduję ;) Pozostaje decyzja co do koloru... :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Styczeń 29, 2011 :clap: :clap: :clap: :thumbup: :lol: jak by były takie świecące w nocy to może też bym się zdecydował :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 29, 2011 :clap: :clap: :clap: :thumbup: :lol: jak by były takie świecące w nocy to może też bym się zdecydował :D Możemy położyć na nich coś fluorescencyjnego - to co, zamawiasz? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Luty 2, 2011 taka bryla alu do wyciecia tego to ile moze kosztowac? z 200zl? :) a frezarka CNC to juz do hurtu pomijalny koszt :) oj wezme ja sie za takie duperele jak juz kupimy frezareczke :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 2, 2011 taka bryla alu do wyciecia tego to ile moze kosztowac? z 200zl? :)a frezarka CNC to juz do hurtu pomijalny koszt :) oj wezme ja sie za takie duperele jak juz kupimy frezareczke :> Typowe słowa w temacie, na szczęście nie każdy musi to mieć :lol: 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Luty 2, 2011 ojtam ojtam :) za pincet bym je kupil. ale tauzen? to sie nie przeklada na material, roboczogodziny, no sama marka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 2, 2011 ojtam ojtam :)za pincet bym je kupil. ale tauzen? to sie nie przeklada na material, roboczogodziny, no sama marka :) Jak uważasz że się nie przekłada to wykonaj sam takie, albo znajdx kogoś kto takie wykona za nizsza cene przy tej samej jakości. Druga sprawa że taka cena ma tę zaletę ze mało który motocykl będzie miał takie osłony. i nie chodzi o to czy dany artykuł jest wart takich pieniędzy. kwestia tego jakie kto ma priorytety. ja nie mam cyfrowego aparatu, ani kina domowego bo wole te pieniadze wydać na motocykl. I nie twierdzę że kino domowe nie jest warte takich pieniedzy jakie kosztuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach