martini 34 Napisano Maj 30, 2011 i chłopak ociekł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 31, 2011 i chłopak ociekł... znaczy się brakowało mu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Lipiec 27, 2011 Nie wiedziałem że kupując Ducati jestem takim twardzielem haha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Wrzesień 21, 2011 jezeli moge cos dodac z punktu widzenia uzytkownika "streeta" to awarii nie uswiadczylem ale przekonanie ze chce go nadal trace z kazdym kilometrem. motocykl ekstremalny pod kazdym wzgledem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 rozwiń trochę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 jezeli moge cos dodac z punktu widzenia uzytkownika "streeta" to awarii nie uswiadczylem ale przekonanie ze chce go nadal trace z kazdym kilometrem. motocykl ekstremalny pod kazdym wzgledem Dokładnie o to chodzi w takim motocyklu jak ten by był ekstremalny pod każdym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 jezeli moge cos dodac z punktu widzenia uzytkownika "streeta" to awarii nie uswiadczylem ale przekonanie ze chce go nadal trace z kazdym kilometrem. motocykl ekstremalny pod kazdym wzgledem Dokładnie o to chodzi w takim motocyklu jak ten by był ekstremalny pod każdym względem. tylko kupowac , choc jezdziłem kilka razy streetem desmofightera i powiem ze to moto które zachowuje sie jak by chciało cie zrzucic z siodła ale moze to wynik tego ze słaby ze mnie motocyklista. W porównaiu z s4rs kórego tez widze ze posiadasz - niby tylko 30 koni róznicy ale jest to przepasc oddawania mocy ,pozycja hardcore itp . Jest piękny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 tylko kupowac , choc jezdziłem kilka razy streetem desmofightera i powiem ze to moto które zachowuje sie jak by chciało cie zrzucic z siodła ale moze to wynik tego ze słaby ze mnie motocyklista. W porównaiu z s4rs kórego tez widze ze posiadasz - niby tylko 30 koni róznicy ale jest to przepasc oddawania mocy ,pozycja hardcore itp . Jest piękny :) Cudownie - chcę go!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 22, 2011 tylko kupowac , choc jezdziłem kilka razy streetem desmofightera i powiem ze to moto które zachowuje sie jak by chciało cie zrzucic z siodła ale moze to wynik tego ze słaby ze mnie motocyklista. W porównaiu z s4rs kórego tez widze ze posiadasz - niby tylko 30 koni róznicy ale jest to przepasc oddawania mocy ,pozycja hardcore itp . Jest piękny :) Cudownie - chcę go!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Już drugi sezon myślę o zmianie S4RS na Streeta ale jestem tak zafascynowany moim Monsterem że ciągle odsuwam tą decyzję na Monsterze mam już nalatane od 2008r 44tyś i stwierdziłem że zasłużył na odpoczynek więc w przyszłym sezonie będzie Streetfighter, miałem okazję na nim jeździć pokonałem trasę Parona-Le Mans (2000km) i powiem tak jest zdecydowanie bardziej wściekły od S4RS ale tego właśnie potrzebuję i tak ma być :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Wrzesień 22, 2011 to moze ktos wezmie mojego? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 22, 2011 to moze ktos wezmie mojego? :) O ile się nie mylę spotkaliśmy się pod Liberty w Poznaniu może kojarzysz taki kurdupel na MTS 1200 Pikes Peak. Faktycznie twój street to zacna i doinwestowana sztuka ale wiesz jak jest cała przyjemność to kupno nowej sztuki i dokładanie do nie różnych szpargałów dawkując szczęście tak by zachwyt cię nie zabił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 22, 2011 A ta kontrola trakcji przydaje się w ogóle, czy można się obejść bez w tym moto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Wrzesień 22, 2011 to moze ktos wezmie mojego? :) O ile się nie mylę spotkaliśmy się pod Liberty w Poznaniu może kojarzysz taki kurdupel na MTS 1200 Pikes Peak. Faktycznie twój street to zacna i doinwestowana sztuka ale wiesz jak jest cała przyjemność to kupno nowej sztuki i dokładanie do nie różnych szpargałów dawkując szczęście tak by zachwyt cię nie zabił. jezeli dysponujesz budzetem +100tys to tez wolalbym nowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Wrzesień 22, 2011 super zabawka choć specyficzna:) co kto lubi , agresywny skurnik, heble brzytwa,trza się do wózka przyzwyczaić i pozycji i tego co widzisz przed sobą:) golasek extrim:) ale i tak wolę swoją Parówkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Wrzesień 22, 2011 Nigdy nie miałem okazji jechać na streetfighterze ale "czuję do niego miętę" :lol: i podobnie jak executor zastanawiam się czy bez tej kontroli trakcji da się takiego "wariata" jak street opanować... Warto dopłacić żeby mieć "S"???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 22, 2011 super zabawka choć specyficzna:) co kto lubi , agresywny skurnik, heble brzytwa,trza się do wózka przyzwyczaić i pozycji i tego co widzisz przed sobą:) golasek extrim:)ale i tak wolę swoją Parówkę:) Co do zacności Parówki nie mam obiekcji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Wrzesień 22, 2011 A ta kontrola trakcji przydaje się w ogóle, czy można się obejść bez w tym moto? biorąc pod uwage że o swojej obecności nie pozwala nawet przez chwile zapomnieć nie wyobrażam sobie jak opanować tył gdyby jej nie mieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 22, 2011 A ta kontrola trakcji przydaje się w ogóle, czy można się obejść bez w tym moto? biorąc pod uwage że o swojej obecności nie pozwala nawet przez chwile zapomnieć nie wyobrażam sobie jak opanować tył gdyby jej nie mieć... Najs. To ja rozumiem - jeździć na sprzęcie, przed którym ma się respekt ;-) Ciekawe, czy ceny starego SF spadną nieco kiedy wejdzie ten nowy. Bo może bym się skusił jakoś w przyszłym roku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 22, 2011 W temacie zakupu, wczoraj w nocy a włąściwie dziś wróćiłem z Włoch z STF-em na pace- przebieg 2270km, sztuka bez jednej ryski :D :D :D W ZIMOWE DŁUGIE CIEMNE DNI ZOSTANIE PRZEBUDOWANY DO ŚMIGANIA PO TORZE, BĘDZIE TO STREETFIGHTER FOR RACE USE ONLY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 22, 2011 Graty Krl! Zakładaj wątek, wrzucaj foty i opisuj modyfikacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 22, 2011 Ale Ci zazdraszczam, nawet PW w miedzyczasie wysłąłem czy na tor sobie maszyne szykujesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 22, 2011 Ale Ci zazdraszczam, nawet PW w miedzyczasie wysłąłem czy na tor sobie maszyne szykujesz :D Zgodnie z tym co napisałem STF będzie FOR RACE USE ONLY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 22, 2011 HEHE!! Dawaj nowy wątek. Chyba będzie warto. Serdecznie Ci gratuluję! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Listopad 22, 2011 Gratulacje!!! pokaż sprzęta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 22, 2011 pochwal się, nie trzymaj nas w takim napięciu, nie wytrzymamy tego napięcia... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach