johnnyb88 0 Napisano Listopad 29, 2013 o kuźwa, istna strzała do nieba :razz: do 7tyś jakby od linijki rysowany ten wykres mocy zabieram się do pracy z moja mapą :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Listopad 29, 2013 Ładnie to na papierze/wykresie wygląda , ale czy sprawdziłeś temperaturę spalin??? Pytam bo ruszyłeś zapłon , czyli bardzo grząski grunt. Nie jest problemem podniesienie mocy poprzez zmianę takowego , ale to tez najprostszy sposób na ugotowanie silnika... w Polsce jest już znanych kilka przypadków kolegi co usmażył silniki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Styczeń 31, 2014 urobek z dzisiaj 106km i 110nm chyba wystarczy :) http://youtu.be/CR1n3sb6hRg Byle do wiosny. Krótkie podsumowanie: CZAS: 1,5 roku Motocykl: Ducati Monster 1000DS wersja S '94 Zmiany silnik: Big bore 1078, kute tłoki Pistal Powiększone zawory dolot, wydech 47-42 Sportowe wałki rozrządu MBP collets Lekkie koło zamachowe Pełen układ wydechowy Sil Motor, końcówki supertrapp DP Velocity stacks na dolocie plus stożki MWR Lekkie koło zamachowe. Sterowanie Rapid Bike EVO Quickshifter CORDONA Zmiany reszta: Kute koła OZ Racing Zaciski przód SBK999 Pompa hamulca plus sprzęgła Monster S4RS (radialna) Zbiornik paliwa 999 Zadupek RAD Powiększona chłodnica oleju Sety rizoma Lusterka też rizoma Zegary MOTOGADGET PRO Amortyzator skrętu Ohlins Aku LiPoFe wyrób własny Mod. ramy wyrób własny i wiele innych drobnych gratów.... Uważam temat za zakończony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Styczeń 31, 2014 i tak Ci nikt nie uwierzy, że to koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Styczeń 31, 2014 Pięknie ryczy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 31, 2014 Wynik na kole czy na cranku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Styczeń 31, 2014 Koło Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 31, 2014 Koło Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Szacun. Jest grubo, to się da jeździć ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Styczeń 31, 2014 wiek jeśli to na razie koniec Twoich modow podaj przybliżone koszty całości, bo jak widać jest efekt i nie poszedles ma skróty. Oczywiście jeśli to nie tajemnica ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Styczeń 31, 2014 szacun i gratulacje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Styczeń 31, 2014 koszt modyfikacji przekroczyl pewnie wartosc motocykla.Ladny sprzet i pewnie jeszcze lepiej jezdzi.GRATULACJE :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Luty 1, 2014 i tak Ci nikt nie uwierzy, że to koniec Czas na 748, tzn 853 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Luty 1, 2014 wiek jeśli to na razie koniec Twoich modow podaj przybliżone koszty całości, bo jak widać jest efekt i nie poszedles ma skróty. Oczywiście jeśli to nie tajemnica ;) Mógłbym za to mieć dużego stfa pewnie w s. Albo 20 junaków 901 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 1, 2014 Czas na 748, tzn 853 ;) Wiedziałem, że się zdecydujesz na big bore-a ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 1, 2014 Czas na 748, tzn 853 ;) Aż będzie przykro upokarzać go wyprzedzając na torze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 1, 2014 Mógłbym za to mieć dużego stfa pewnie w s. Albo 20 junaków 901 ;) no to grubo, ale sprzęcik zacny i przemyślany od początku. mam nadzieję,że ma dożywocie u Ciebie. jest się czym chwalić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) ups :mrgreen: Edytowano Luty 1, 2014 przez ducafil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 2, 2014 Skubany ma 5cm3 więcej :mrgreen: ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Lipiec 9, 2014 Gdzieś w necie wygrzebałem, a co :D A to zdjęcie powinno przedstawiać jak się nie ubierać na moto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach