herrwolf 3 Napisano Październik 28, 2016 Spoko, to da się leczyć. Przechodzi w korkach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artua2 0 Napisano Październik 28, 2016 HERRWOLF, lustra w korkach dają rade. Zobacz sobie ostatnie zdjęcie nie jest wiele szerzej moze ze 2 cm(zeby zalozyc manetki rizomy musialem obciąć gdzieś 1,5 cm kierownicy bo manetki były krótsze od OEM. Takze masz gdzieś 0,5 cm wiecej z kazdej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Październik 29, 2016 No właśnie :grin: :grin: :grin: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mart_ 5 Napisano Październik 31, 2016 Chyba już ostanie chwile przed zimowaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Październik 31, 2016 Mój pierwszy Dukat-S4,do dziś żałuję,że się rozstaliśmy....szanuj,kochaj,przeganiaj,bo to lubi,do zobaczenia na wiosnę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mart_ 5 Napisano Październik 31, 2016 Mój pierwszy Dukat-S4,do dziś żałuję,że się rozstaliśmy....szanuj,kochaj,przeganiaj,bo to lubi,do zobaczenia na wiosnę ;) To zaledwie pierwszy sezon na S4, ale pewnie zostanie ze mną na dłużej. Coś jest jednak magicznego w tej marce W zimie przejdzie kuracje odmladzajaca bo moto ma swoje lata a fajnie będzie mu przywrócić dawny blask Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Listopad 2, 2016 Dzisiaj spędziłem 3 godziny w siodle by odnaleźć Miłość :) P.S. Jakby ktos szukał Miłości to jest niealeko Częstochowy :). No i co, nadszedł koniec ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal-500 0 Napisano Listopad 2, 2016 No i co, nadszedł koniec ? Jeszcze nie, czeka sobie w garażu podpięty pod ładowarkę na nowego właściciela. Póki co zainteresowanie jest żadne. Cóż, trochę zdziwiony jestem. Pierwszy raz sprzedaję moto. Jak sprzedawałem auta to zawsze w 3-4 dni max. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid231 0 Napisano Listopad 2, 2016 Ducata sprzedać to prawdziwa sztuka.... Przez krążące plotki o awaryjności;) ... Ja uważam ,ze to swietne moto i narazie nie sprzedaje bo po 2 miesiacach na aukcjach nikt nie był zainteresowany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Listopad 3, 2016 (edytowany) Po opisie profilu wnoszę, że sprzedajesz swoje 796 cena zatem nawet ta z niższego pułapu to naprawdę dobra japonia wiec co tu się dziwić. Tak naprawdę żeby sprzedać nowsze Ducati za rozsądne pieniądze trzeba trafić na kogoś kto ducati szuka. Tej marki raczej nikt z przypadku nie kupuje bo jak już kupi to potem sprzedać nie może :P Edytowano Listopad 3, 2016 przez Kwinto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trident 0 Napisano Styczeń 19, 2017 Witam szanowni koledzy, Nie bardzo ogarniam gdzie tu jest powitalnia, wiec przywitam się tutaj. Forum czytam i czytałem długo ale dopiero teraz zdecydowałem się zalogować i napisać kilka słów o sobie. Jestem z okolic Trójmiasta, dosiadam obecnie S2R-a 800-ke, moto oglądali chłopaki z Moto Maniax z Warszawy przed zakupem (Podziękowania dla Darka i Theodora). Zaczynałem na Monsterze 600-ce, i po 2 sezonach przesiadłem się na s2r 800. Wygląd, cóż kwestia gustu, takiego szukałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucaty 0 Napisano Styczeń 27, 2017 ŚLICZNY jest!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarmah 0 Napisano Styczeń 31, 2017 Panie, Panowie, przedstawiam Wam mojego S4R z 2004 roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lwilgucki 1 Napisano Luty 8, 2017 Byle do wiosny.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 8, 2017 Ładny to twój salon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lwilgucki 1 Napisano Luty 8, 2017 Ładny to twój salon? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Luty 8, 2017 moto jakby z fabryki wyjechało - jak z obrazka :) bravo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 8, 2017 No Mosterowi bialego sie tylko poprawilo... Bardzo przyjemnie sie oglada takie obrazki, gratuluje !! Byle do wiosny.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hongkongphooey 0 Napisano Luty 9, 2017 Witam szanowni koledzy, Nie bardzo ogarniam gdzie tu jest powitalnia, wiec przywitam się tutaj. Forum czytam i czytałem długo ale dopiero teraz zdecydowałem się zalogować i napisać kilka słów o sobie. Jestem z okolic Trójmiasta, dosiadam obecnie S2R-a 800-ke, moto oglądali chłopaki z Moto Maniax z Warszawy przed zakupem (Podziękowania dla Darka i Theodora). Zaczynałem na Monsterze 600-ce, i po 2 sezonach przesiadłem się na s2r 800. Wygląd, cóż kwestia gustu, takiego szukałem. dobre końcówki wydechu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucaty 0 Napisano Luty 9, 2017 Tak Marzenie. Super wygląda. Ja nie mam windy w bloku i został bym od razu wymeldowany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Luty 9, 2017 Byle do wiosny.... :) Oooo woOooW!! Zakochałam się!! Genialny pomysł i świetne wykonanie!! :wub: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 10, 2017 To ja się ze swoim przypomnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Luty 10, 2017 fajna była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Luty 11, 2017 Byle do wiosny.... :) Gratuluję żony,skarb :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucaty 0 Napisano Marzec 3, 2017 Potwór czysty jak nigdy przedtem wchodzi z buta w nowy sezon :)(Motomaniaxi tak go wyszorowali, że felgi zmieniły kolor!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach