delta81 0 Napisano Maj 11, 2011 A i aerodynamiczne opcisłe dżiny do tego, kozackie :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 11, 2011 very nice :) PS skoro juz bylo o kozaczkach to moze teraz o bialych adidasach watek ? ;) przy*ierdalacie się i tyle każdy jeździ w tym co ma, lub w tym co lubi. Ja lubię krótki rękawek, krótkie spodenki i buciki. do tego żółw na plecy i kask na głowie a na rękach crossowe rękawiczki. Na dodatek spodenki są różowe o`neila, koszulka błękitno-różowa adidasa i blękitne addidasy classic - dres i pedał w jednym a w dodatku na ducati - ichooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 11, 2011 Krencik - wrzuć jakieś foty to i Ciebie odpowiednio skomentujemy :lol: :lol: :lol: :lol: Szyderców ci tu dostatek :mrgreen: Może dlatego nie wrzucam zdjęć "siebie na moto" a tylko moto ;) :lol: :lol: :lol: SCHNNAZZI - maszyna elegancka ;) i tym bardziej, że czerrrrrrrwona :mrgreen: Nota bene - na drugim zdjęciu Twój układ dłoni na zbiorniku przywołuje "kudłate skojarzenia" ;) nic tylko wyobrazić tam sobie głowę ładnej ....tfu - nasze kobiety-Ducatistki się poobrażają ;) :mrgreen: Sorry :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Maj 11, 2011 ja tez wybieralem ciuchy motocyklowe wedlug dres-klucza. kurtka alpinestars czerwono biala, obowiazkowo z wielkim bialy logo z przodu, buty alpinestars z wielka biala gwiazdka z przodu, zolw dainese oczywiscie zolty i wystajacy spod kurtaly zeby nie bylo watpliwosci co to za marka :> gacie i rekawice mam tylko malo dresiarskie bo kasa sie skonczyla ale spoko, spoko niedlugo bede chodzaca reklama w rozmiarze XXL :> w pracy, w domu, w lesie, w dresie :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 11, 2011 Krencik - wrzuć jakieś foty to i Ciebie odpowiednio skomentujemy :lol: :lol: :lol: :lol: Szyderców ci tu dostatek :mrgreen: jak sie pierwszy raz wbiję w tym sezonie na pewno bedzie fota :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Maj 11, 2011 SCHNNAZZI - maszyna elegancka ;) i tym bardziej, że czerrrrrrrwona :mrgreen: Nota bene - na drugim zdjęciu Twój układ dłoni na zbiorniku przywołuje "kudłate skojarzenia" ;) nic tylko wyobrazić tam sobie głowę ładnej ....tfu - nasze kobiety-Ducatistki się poobrażają ;) :mrgreen: Sorry :oops: Heh bo to moja piękna i gwałce ja na każdym zakręcie :D Buty Pumy Ducati białe będą, tylko jak kasa będzie na koncie :) a pełnego stroju nie kupię, aż tak dużo nie latam żeby w to inwestować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 11, 2011 nie pisz tak bo zaraz bedzie wyklad :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 11, 2011 A nie będzie !! :mrgreen: każdy jeździ w tym co ma, lub w tym co lubi. Choć ja, mimo nikłego doświadczenia, chwalę sobie posiadanie ochraniaczy w kurtce i spodniach po ostatniej niedzieli ;) :D Dzięki nim jestem TYLKO poobijany - no ale coś ok. 90 kg przyjąłem na ramię i żebra. Ciężar własnego ciała może narobić bólu. :lol: Każdy ma własny mózg i robi co chce - ot - DEMOKRACJA ! :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Maj 11, 2011 hehe tak jak krecik napisal kazdy lata w tym co ma i w czym lubi. Jednakze przyklad bialego jest tutaj adekwatny ze nie trzeba robic tysiecy kilomertow zeby miec okazje przetestowac scieralnosc odziezy wierzchniej. Podejrzewam, ze wiekszosc ludzi (wlacznie ze mna) wyglebilo sie w okolicach wlasnego garazu :). Pytanie czy madry Polak przed czy po szkodzie ? :) Peace ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 11, 2011 w zeszlym sezonie lezalem 3 razy - raz w samej kurtce i jeansach - efekt - siniak na 4literach - raz na torze w pełnym kombi - zero uszczerbku - raz na drodze w pelnym kombi - zero uszczerbku :D kombinezon jest git, ale nie przy +35stopniach kiedy temperatura powoduje ze gorzej reagujesz, myslisz i odwadniasz sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Maj 11, 2011 No właśnie krencik. Ostatnio nieźle przygrzało to w mieście latałem z odsłoniętym kaskiem tak mi było gorąco bo wentylacja nie dawała rady przy małych prędkościach. Co do kurtki to napewno będzie z "żelazem" ta co mam to licha kurteczka "na teraz". Cały czas mam chole*ny debet na koncie i co się kaska pojawi to zaraz znika ;/ Szczerze to nie mam gdzie latać a przede wszystkim z kim. Wszyscy moi znajomi są w trakcie składania kasy na moto. Ja osobiście latam do panny 8km i spowrotem i to niecodziennie. No i niedziela na miasto ale też rzadko bo i z kim :( W domu po pracy mam roboty dużo ehh, więc i nie zawsze jest czas wyjechać. Wiadomo przykra niespodzianka może wydarzyć się nawet pod domem. Ale jeżdżę dość ostrożnie no i to jest boczna ulica więc mały ruch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 11, 2011 w zeszlym sezonie lezalem 3 razy - raz w samej kurtce i jeansach - efekt - siniak na 4literach - raz na torze w pełnym kombi - zero uszczerbku - raz na drodze w pelnym kombi - zero uszczerbku :D kombinezon jest git, ale nie przy +35stopniach kiedy temperatura powoduje ze gorzej reagujesz, myslisz i odwadniasz sie Błąd w rozumieniu reakcji zachodzących w organiźmie. Temp powyzej 35 stopnie gdy nie jestesmy ubrani tylko pozornie schładza nasze ciało. dzieje sie odwrotnie. organizm notorycznie nagrzewany musi sie schładzać, traci duzo energi. Zapiety w kombinezon nie wpuszczam jeszcze cieplejszego powietrze. Wrazenie gorąca jest złudne. Organizm wyrównuje temp, nadmiernie nie ogrzewany radzi sobie ze spokojem z ciepłem kombiaka. Do tego efektywne odrzywianie, szybko wchłanialne bez utraty niepotrzebnej energii na trawienie. Niech ktos spróbuje posmigac w trasie w upale cały dzien. porównamy doznania wieczorem. ja jade zapiety po szyje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 11, 2011 Na trasy jak najbardziej, na tor koniecznie, do zakorkowanej warszawy gdzie przejazd na moto z centrum na mokotow zajmuje 15 minut, kombi odpada. Przynajmniej u mnie. Wiem, że asfalt w lato tak samo zdziera skórę jak na wiosnę czy jesienią, moje ryzyko wkalkulowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truten 0 Napisano Maj 11, 2011 (...)Szczerze to nie mam gdzie latać a przede wszystkim z kim(...) (...)ale też rzadko bo i z kim (...) Spoko, spoko już niedługo zawitam do Biłgoraja ;) Niech tylko pozdaje wszystko :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 11, 2011 Panowie troszkę się zapomnieli i spamem pociągneli... ! SuperSporty pokazywać a nie o ciuchach i bezpieczeństwie !!! :twisted: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Maj 29, 2011 Ładny SS-siak i dobry filmik!! :) Ładna jakość i nie trzęsie jak na moich! :) ...tylko dźwięku silnika brak... Tu riposta. Dzisiejszy, jeszcze ciepły :) Węzeł Słowackiego z Obwodnicą - Gdańsk ...kamera coś mi się poluzowała i trochę trzęsie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 29, 2011 NOooo super mam nadzieję, że polatamy kiedyś razem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Maj 30, 2011 Też mam taką nadzieję! :) Z najwyższą przyjemnością powdycham spaliny 888! :D Może kiedyś odwiedzisz Pomorze? Poszlifowali byśmy węzły na Obwodnicy! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Czerwiec 2, 2011 Macias sam montowałeś te kierunki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macias 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 Nie, kupiłem moto z takimi, ale dają radę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Czerwiec 12, 2011 A pochwalę się po raz kolejny moim SS-em :) Zdjęcia z wczoraj i dziś. ...prace remontowo-przeróbkowe mają się ku końcowi, ale jeszcze trochę zostało do roboty. Nie wszystko na raz, tak żeby się nie nudzić... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 13, 2011 prezentuje się klawo !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Czerwiec 14, 2011 Bardzo ładnie sie prezentuje, a nie szkoda było ci że kot ci bak podrapie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Czerwiec 14, 2011 Spoko, pazurki regularnie obcinane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach