Redjasper 53 Napisano Listopad 9, 2015 (edytowany) gratulacje :) nie dość, że ducati to jeszcze celebrytka... połączenie mocno kapryśne...twu twu Edytowano Listopad 9, 2015 przez Redjasper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Listopad 9, 2015 (edytowany) Ale jak się będzie na takiej jeździć! ;) Żeby jej tylko "głowa nie bolała" :D Wysłane z mojego HUAWEI G6-L11 przy użyciu Tapatalka Edytowano Listopad 9, 2015 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Listopad 9, 2015 Balzacowi nie odmawiała, więc powinno być ok. Gratulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Listopad 9, 2015 Gratuluję Motoricko, niech służy wiernie,fajnie,że zostałeś przy "najszybszym" kolorze,wygląda na zadbany sprzęt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Listopad 9, 2015 Gratuluję Motoricko, niech służy wiernie,fajnie,że zostałeś przy "najszybszym" kolorze,wygląda na zadbany sprzęt. Dzięki :) Jakoś ten kolor się mnie trzyma i przypadkiem na takie sprzęty trafiam. Ale nie narzekam. Zwłaszcza w odniesieniu do Ducati :) Niedawno o mało co kupiłbym podobną, tylko srebrną. Ostatecznie ktoś mnie ubiegł i wygląda na to, że chyba dobrze się stało. Przynajmniej jeśli chodzi o kolor ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris3m 19 Napisano Kwiecień 2, 2016 To i ja sie pochwalę , wreszcie pierwsza włoszka w moim garażu :)) jeszcze sote ale mam trochę pomysłów na drobne zmiany. Dziękuję Cinkowi za wsparcie techniczne przy zakupie, bez tego byłoby ciężko ma już drobne smaczki:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris3m 19 Napisano Kwiecień 3, 2016 Przepraszam za odwrócone zdjęcia ale to moje tutaj pierwsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 3, 2016 ... piękna... :razz: oby służyła wiernie przez dziesiątki tysięcy kilometrów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 3, 2016 Fajna widzialem ją :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 3, 2016 Piękna perła !! WOW ! Gratuluję !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klanik88 6 Napisano Wrzesień 4, 2016 (edytowany) Moja ex :p Edytowano Wrzesień 4, 2016 przez Klanik88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klanik88 6 Napisano Wrzesień 4, 2016 No i moja obecna :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Wrzesień 7, 2016 Klanik, i jak wrażenia po przesiadce?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Wrzesień 8, 2016 A co się dzieje z ex? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klanik88 6 Napisano Wrzesień 8, 2016 (edytowany) Bez porównania! Chociaż 1100 też bardzo fajny motocykl. Pewnie gdyby nie względy wizualne i moc to do dziś był bym z ex:p Teraz stała się własnością kolegi z Poznania. Edytowano Wrzesień 8, 2016 przez Klanik88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Styczeń 27, 2017 Do dzis moja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Styczeń 28, 2017 Do dzis moja :) I już nie moja :/ Tak panowie, zdradziłem. Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. ;) A będzie pewnie jeszcze większa, bo wszystko zmierza do czegoś ze szprychowymi kołami i z biało-niebieskim śmigiełkiem. Cóż - zmiany, zmiany, zmiany. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Styczeń 28, 2017 GiejeSa...??? A kysz siło nieczysta! Ale na Forum BMW serdecznie zapraszamy ;-) Wysłane z pośrodku niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Styczeń 28, 2017 GiejeSa...??? A kysz siło nieczysta! Ale na Forum BMW serdecznie zapraszamy ;-) Wysłane z pośrodku niczego Ale tylko malutkiego. :) No - średniego. W sensie, że 800. Może ADV, jak mamony starczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Styczeń 28, 2017 Ale tylko malutkiego. :) No - średniego. W sensie, że 800. Może ADV, jak mamony starczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zaloguj się na Forum BMW, był ostatnio w giełdzie 800 do wzięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Styczeń 28, 2017 Ale ogólne, czy forum F800 GS? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Styczeń 28, 2017 Zresztą nieważne. I tak pewnie na obu się zaloguję Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Styczeń 28, 2017 IMHO więcej o BMW masz tutaj http://www.forum.bmwmotoklub.pl/ucp.php?mode=login no i znajome nicki i avatary :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kostan77 0 Napisano Styczeń 28, 2017 I już nie moja :/ Tak panowie, zdradziłem. Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. ;) A będzie pewnie jeszcze większa, bo wszystko zmierza do czegoś ze szprychowymi kołami i z biało-niebieskim śmigiełkiem. Cóż - zmiany, zmiany, zmiany. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie tylko kolega zdradzil Ja tez poszedlem w BMW R1200 GS:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Styczeń 28, 2017 Nie tylko kolega zdradzil Ja tez poszedlem w BMW R1200 GS:) :):) No, to trochę raźniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach