Redjasper 53 Posted November 9, 2015 (edited) gratulacje :) nie dość, że ducati to jeszcze celebrytka... połączenie mocno kapryśne...twu twu Edited November 9, 2015 by Redjasper Share this post Link to post Share on other sites
Motoricko 9 Posted November 9, 2015 (edited) Ale jak się będzie na takiej jeździć! ;) Żeby jej tylko "głowa nie bolała" :D Wysłane z mojego HUAWEI G6-L11 przy użyciu Tapatalka Edited November 9, 2015 by Motoricko Share this post Link to post Share on other sites
geni 0 Posted November 9, 2015 Balzacowi nie odmawiała, więc powinno być ok. Gratulacje. Share this post Link to post Share on other sites
ducafil 10 Posted November 9, 2015 Gratuluję Motoricko, niech służy wiernie,fajnie,że zostałeś przy "najszybszym" kolorze,wygląda na zadbany sprzęt. Share this post Link to post Share on other sites
Motoricko 9 Posted November 9, 2015 Gratuluję Motoricko, niech służy wiernie,fajnie,że zostałeś przy "najszybszym" kolorze,wygląda na zadbany sprzęt. Dzięki :) Jakoś ten kolor się mnie trzyma i przypadkiem na takie sprzęty trafiam. Ale nie narzekam. Zwłaszcza w odniesieniu do Ducati :) Niedawno o mało co kupiłbym podobną, tylko srebrną. Ostatecznie ktoś mnie ubiegł i wygląda na to, że chyba dobrze się stało. Przynajmniej jeśli chodzi o kolor ;) Share this post Link to post Share on other sites
kris3m 19 Posted April 2, 2016 To i ja sie pochwalę , wreszcie pierwsza włoszka w moim garażu :)) jeszcze sote ale mam trochę pomysłów na drobne zmiany. Dziękuję Cinkowi za wsparcie techniczne przy zakupie, bez tego byłoby ciężko ma już drobne smaczki:)) Share this post Link to post Share on other sites
kris3m 19 Posted April 3, 2016 Przepraszam za odwrócone zdjęcia ale to moje tutaj pierwsze Share this post Link to post Share on other sites
cinek78 124 Posted April 3, 2016 ... piękna... :razz: oby służyła wiernie przez dziesiątki tysięcy kilometrów.. Share this post Link to post Share on other sites
blejz23 0 Posted April 3, 2016 Fajna widzialem ją :) Share this post Link to post Share on other sites
martini 34 Posted April 3, 2016 Piękna perła !! WOW ! Gratuluję !! Share this post Link to post Share on other sites
Klanik88 6 Posted September 4, 2016 (edited) Moja ex :p Edited September 4, 2016 by Klanik88 Share this post Link to post Share on other sites
Klanik88 6 Posted September 4, 2016 No i moja obecna :p Share this post Link to post Share on other sites
Groszek 8 Posted September 7, 2016 Klanik, i jak wrażenia po przesiadce?? Share this post Link to post Share on other sites
faza 15 Posted September 8, 2016 A co się dzieje z ex? Share this post Link to post Share on other sites
Klanik88 6 Posted September 8, 2016 (edited) Bez porównania! Chociaż 1100 też bardzo fajny motocykl. Pewnie gdyby nie względy wizualne i moc to do dziś był bym z ex:p Teraz stała się własnością kolegi z Poznania. Edited September 8, 2016 by Klanik88 Share this post Link to post Share on other sites
Motoricko 9 Posted January 28, 2017 Do dzis moja :) I już nie moja :/ Tak panowie, zdradziłem. Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. ;) A będzie pewnie jeszcze większa, bo wszystko zmierza do czegoś ze szprychowymi kołami i z biało-niebieskim śmigiełkiem. Cóż - zmiany, zmiany, zmiany. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gizzy 54 Posted January 28, 2017 GiejeSa...??? A kysz siło nieczysta! Ale na Forum BMW serdecznie zapraszamy ;-) Wysłane z pośrodku niczego Share this post Link to post Share on other sites
Motoricko 9 Posted January 28, 2017 GiejeSa...??? A kysz siło nieczysta! Ale na Forum BMW serdecznie zapraszamy ;-) Wysłane z pośrodku niczego Ale tylko malutkiego. :) No - średniego. W sensie, że 800. Może ADV, jak mamony starczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gizzy 54 Posted January 28, 2017 Ale tylko malutkiego. :) No - średniego. W sensie, że 800. Może ADV, jak mamony starczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zaloguj się na Forum BMW, był ostatnio w giełdzie 800 do wzięcia. Share this post Link to post Share on other sites
Motoricko 9 Posted January 28, 2017 Ale ogólne, czy forum F800 GS? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Motoricko 9 Posted January 28, 2017 Zresztą nieważne. I tak pewnie na obu się zaloguję Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gizzy 54 Posted January 28, 2017 IMHO więcej o BMW masz tutaj http://www.forum.bmwmotoklub.pl/ucp.php?mode=login no i znajome nicki i avatary :) Share this post Link to post Share on other sites
kostan77 0 Posted January 28, 2017 I już nie moja :/ Tak panowie, zdradziłem. Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. ;) A będzie pewnie jeszcze większa, bo wszystko zmierza do czegoś ze szprychowymi kołami i z biało-niebieskim śmigiełkiem. Cóż - zmiany, zmiany, zmiany. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie tylko kolega zdradzil Ja tez poszedlem w BMW R1200 GS:):):) Share this post Link to post Share on other sites
Motoricko 9 Posted January 28, 2017 Nie tylko kolega zdradzil Ja tez poszedlem w BMW R1200 GS:) :):) No, to trochę raźniej ;) Share this post Link to post Share on other sites