umberto 0 Napisano Sierpień 11, 2010 siedzę sobie i patrzę na motocykl http://otomoto.pl/ducati-mh-900-evoluzione-M2141121.html motocykl jak motocykl, ale dlaczego ślinię się jak moja bullterierka na widok bułki z wątrobianką..? :shock: PS. Dominik - tego chyba szukałeś..? :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Dobra baza na streeta :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Ci Ci no Włosi to się potrafią bawić :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Sierpień 11, 2010 siedzę sobie i patrzę na motocykl http://otomoto.pl/ducati-mh-900-evoluzione-M2141121.htmlmotocykl jak motocykl, ale dlaczego ślinię się jak moja bullterierka na widok bułki z wątrobianką..? :shock: PS. Dominik - tego chyba szukałeś..? :twisted: Tia, widziałem, też się pośliniłem. Bez dwóch zdań moje marzenie... pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 11, 2010 Może jestem inny, ale jakkolwiek motocykl rzadki i oryginalny to mnie MH900 na kolana nie powala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Dobra baza na streeta :lol: Tu się zgadzam. Zostawić obrotomierz, ramę i silnik. Reszta na zielono i w trawę :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 11, 2010 Fajowe moto.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Widziałem na żywo prezentuje się całkiem całkiem. :mrgreen: Ale na kolana nie powala :lol: Streeta z tego nie zrobisz :mrgreen: ECU przed zegarami nad lampą. :twisted: ECU jak u Mikosia w SS :lol: Gdy bym był kolekcjonerem ... musiałbym mieć to i Moto Guzzi: http://www.motorcyclistonline.com/first ... index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Mi się nim najbardziej podoba to, że jest taki brzydki ;) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 12, 2010 Mi jakoś się nie widzie ten moto i cena zabija dodatkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 12, 2010 Wiadomo, o gustach się nie dyskutuje. Każdemu podoba się co innnego... Jesli chodzi o mnie jest bajeczny i gdybym miał nadmiar srodków płatniczych to z pewnością stał by taki u mnie w garażu jako z wielu innych. Bez wątpienia jest to bardzo oryginalny motocykl i nie sposób pomylić go z czymś innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Taaa. kultowy.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Sierpień 12, 2010 W tylu steam-punk. Piekny moze nie jest ale zdecydowanie ma to "cos" (w pozytywnym tego slowa znaczeniu). Gdyby nie to ze taki blyszczacy to calkiem jakby z planu MadMax uprowadzony :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Piękna brzydota marzenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Trzeba pamiętać, że ten model robili tylko rok i o ile pamiętam tylko w nakładzie 2000 egzemplarzy. Stąd taka a nie inna cena pewnie. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach