musieli 30 Napisano Grudzień 31, 2014 Czerń z Hipeco niestety w odpowiednim świetle jest nieco brunatna. Mimo to, jest lepiej niż oryginał utleniony na rudo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia696 1 Napisano Styczeń 3, 2015 Mały gwiazdkowy prezent sobie sprawiłem :) A jednak! - gratuluję, Diabeł bardzo ładny ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 3, 2015 Kasia dzięki :) tak jak mówiłem tak jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 17, 2015 a tak wygląda Diavel z przebiegiem 50 tyś km po kilku zimowych modach kilka fotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 17, 2015 ... i niech mi ktoś powie, ze ma przejechane po 10 latach niecałe 8 tyś. Dwa; i niech mi ktoś powie, ze Ducati ble ble ble Trzy; Miki byłem , widziałem PIKNE SYNEK MOSZ to MOTO> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Luty 17, 2015 w końcu miki72 pozbyłeś się tego wygladu felgi z tym napisem. Teraz jest lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Massive 0 Napisano Luty 17, 2015 Nowa wersja diavela FULL Carbon :) Widze ze nawet fela dostała nowe wcielenie - gratki :) iMassive Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 17, 2015 To hydrografika czy prawdziwy węgiel? Artur go ratował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 17, 2015 To hydrografika czy prawdziwy węgiel? Hydro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 17, 2015 Grubo panie grubo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Luty 17, 2015 Czekałem aż przekręcisz manetke ... daj spokój tak się nie robi ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 17, 2015 Czekałem aż przekręcisz manetke ... daj spokój tak się nie robi ;). mówisz i masz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Luty 17, 2015 Nie wiem kolego gdzie i jak mieszkasz ale ceny nieruchomosci w Twojej okolicy ze względu na natężenie hałasu - 50% off - podoba mi się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Luty 17, 2015 Zdjęcie sprzęgła wszem i wobec kradnę do prywatnej galerii ! ;-) Faktycznie felgi odżyły ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 17, 2015 (edytowany) Zdjęcie sprzęgła wszem i wobec kradnę do prywatnej galerii ! :wink: Faktycznie felgi odżyły ! WYBACZ mi PLPT - zapomniałem Tobie podziękować za piękną pokrywę sprzęgła - aktualnie nadrabiam - zdolny jesteś :thumbup: DZIĘ-KU-JE :) Edytowano Luty 17, 2015 przez miki72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 17, 2015 (edytowany) ulala... extra, a ta pokrywa... uugh... siadacie mi na ambicje... :twisted: Edytowano Luty 17, 2015 przez martini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Massive 0 Napisano Luty 17, 2015 w końcu miki72 pozbyłeś się tego wygladu felgi z tym napisem. Teraz jest lepiej Dawno chciałem to napisać ale sie nie odważyłem :) iMassive Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoma 0 Napisano Luty 17, 2015 no :) , nareszcie jest .."elegancki " :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 18, 2015 Dawno chciałem to napisać ale sie nie odważyłem :) iMassive :grin: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TastajBobra 0 Napisano Marzec 6, 2015 (edytowany) W końcu i ja mogę wstawić kilka fotek. Dzisiaj odebrałem motor, na razie 100% seria. Teraz muszę dzielić czas pomiędzy dwoma czarnulami ;) Będzie sprawiedliwie. Przepraszam za jakość zdjęć, słaby ze mnie fotograf. Czarny bije po oczach a na zdjęciach jakiś blady wyszedł. No i otoczenie słabe. Edytowano Marzec 6, 2015 przez TastajBobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 6, 2015 Ładny czarnulek :) widzimy sie mam nadzieje na wypadach wspólnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 6, 2015 z chęcią bym pokazał żonie te egzemplarze... ale boje się, że zmieniłaby męża... ona kocha corvetty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Marzec 6, 2015 b. ładne - oba :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 6, 2015 :twisted: niezły zestaw, gratuluję zakupu, niech służy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Marzec 6, 2015 coś mi się zdaje że wiosna będzie w tym roku Diabelska - a szczególnie w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach