davidson 1 Napisano Wrzesień 23, 2011 Duke 75 - jeszcze raz wielkie dzięki za błotnik!!! :) ... jednak co karbon to nie folia, nie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Wrzesień 23, 2011 Rasowy teraz!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 Duke 75 - jeszcze raz wielkie dzięki za błotnik!!! :)... jednak co karbon to nie folia, nie? :D Ciesze się,ze coś z niego wyczarowaleś. Mnie by sie tymczasowo nie przydal:) Mam jeszcze jakieś graty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 Moje maleństwo nie wyzywa i zawsze gotowe :twisted: Widmo, czy nie kupiles przypadkiem SS'a od Slawka w Poznaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 30, 2011 Widmo - widziałem na żywo Twoją maszynę. Xenon - Mistrzostwo Świata :thumbup: Za zgodą "miejscowych" usiadłem sobie nawet :oops: Tłumiki, lakier ze złotym szparunkiem - po prostu "miodzio". Gratulacje Man. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pabllo12 0 Napisano Październik 25, 2011 Witam. Kilka fotek mojego sprzętu. :D Jeszcze kilka dopieszczeń i na sezon będzie gotowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 25, 2011 A witka w odpowiednim dziale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Październik 26, 2011 Bardzo ładny!!! :) ... ale co on taki wysoki przód ma? :? Podnosiłeś go? Masz wysokie krawężniki na osiedlu? :lol: Nie, ale serio. Coś wysoki ten przód... Jakie lusterka zakładasz? Jak mocowane w końcówki kiery (jak ja) to kup model z wklejanymi lusterkami a nie mocowanymi "na łapki" ... łapki pękają od drgań ;) Pzdr :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pabllo12 0 Napisano Październik 26, 2011 Co do lusterek to jeszcze nie wiem. Chciałbym żeby była taka jak oryginał. Przód robiony był cały (olej + uszczelniacze) ustawiany był tak że lagi wystają około 1 centymetra nad górą półkę (porównywałem z fotami innych ss-ów). W realu wydaje się ok. Może foty tak wyszły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Październik 31, 2011 Moje maleństwo nie wyzywa i zawsze gotowe :twisted: Widmo, czy nie kupiles przypadkiem SS'a od Slawka w Poznaniu? Ha ha dokładnie tak :lol: Miał być Monster, ale jak zobaczyłem tego SS to okazało się że to to no i jest :D Tu jest stara fotka ale majuż założone soczewki w czerwonej oprawie, wygląda jak cyklop :twisted: a mam zamiar parę żeczy w nim zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Październik 31, 2011 Widmo - widziałem na żywo Twoją maszynę. Xenon - Mistrzostwo Świata :thumbup: Za zgodą "miejscowych" usiadłem sobie nawet :oops: Tłumiki, lakier ze złotym szparunkiem - po prostu "miodzio". Gratulacje Man. Bardzo dziękuję :) zastanawiałem się nad tą lampą nie do końca wiedziałem jak wyjdzie, zaryzykowałem i wyszło rewelacyjnie dobry pomysł mieli lakierując obódowę pod kolor SS to tało mu bardziej drapieżnego wyglądu. Polecam przeróbka warta zapłaty :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Listopad 6, 2011 No a więc i ja się wreszcie pochwalę dzisiejszym nabytkiem:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Listopad 6, 2011 No a więc i ja się wreszcie pochwalę dzisiejszym nabytkiem:):):) Już po chłopie.. ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Listopad 7, 2011 No a więc i ja się wreszcie pochwalę dzisiejszym nabytkiem:):):) lo jaki piekny :) poszedl w dobre rece i niech dobrze sluzy :) gratulacje i dzieki ! Pozdr Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 7, 2011 Spoko moto, dobrego użytkowania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Listopad 7, 2011 No a więc i ja się wreszcie pochwalę dzisiejszym nabytkiem:):):) Piękny, jest to kolor który bardzo mi się osobiście podoba, a pierwszym jest czerwony :twisted: Gratulację zakupu, no i szerokiej i bezpiecznej drogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 7, 2011 Chopper graty! a jak ten przedni hebel w porównaniu z kawą? Zakładasz drugą tarczę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Listopad 7, 2011 Jak na razie zabrałem się za wyczyszczenie każdego detala,nowy olej,świece i filtry:)moto super i Adamo będe o niego dbał elegancko.Co do hebelków jestem w szoku jedna tarcza o dziwo daje rade,kawa była o 50kg.cięższa.myśle ze załorze drugą tarcze dla samej estetyki:)przy okazji siła hebla będzie wtedy przeraźliwa:):):):)na razie osfajam się z nieznanym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Listopad 7, 2011 Uff, jeszcze się nie zraził!! Buduje mnie to ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Listopad 7, 2011 A do czego się tu zrarzać:)moto może nie ma 100KM i nie pogina 250 ale jest czymś dla mnie nowym nie japońskim:)no i to wkońcu Ducati:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Listopad 7, 2011 A do czego się tu zrarzać:)moto może nie ma 100KM i nie pogina 250 ale jest czymś dla mnie nowym nie japońskim:)no i to wkońcu Ducati:) Tokładnie tak jak mówisz to Ducati za wszystko zapłacisz kartą, jazda Ducati bez cenna :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Listopad 7, 2011 W japana też trzeba kase ładować i to jeszcze większą np.klocki hamulcowe na tarcze platynowe 249zł,kieta z zębatami 640zł,przy 110KM opony też tanich nie założyłeś itp.a jak widziałem ceny części do 750S na allegro to płakałem ze śmiechu:)najdroższ klocki 120zł,kpl.napęd 325zł itp:)czyli nie jest tak źle.A prawda taka ze śmigasz czymś o czym inni boją się nawet pomyśleć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Listopad 7, 2011 A do czego się tu zrarzać:)moto może nie ma 100KM i nie pogina 250 ale jest czymś dla mnie nowym nie japońskim:)no i to wkońcu Ducati:) Dobrze, dobrze, cieszę się Twoim szczęściem! Ciekaw byłem co napiszesz w pierwszym poście po zakupie i bardzo mnie to podbudowało. ; ) Gratuluję i życzę większych przebiegów niż na Zetorze ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Listopad 7, 2011 No miejmy nadzieje że podoła:)24000km przed nim w przyszłym sezonie przez to przez zimę musi dostać wszystko co tylko mu brak do szczęścia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoto 0 Napisano Listopad 9, 2011 A ja mam coś takiego skromnego..uwielbiam robić wszystko po swojemu i to jest dopiero wstęp.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach