Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pochwal się swoim Supersportem

Polecane posty

Duke 75 - jeszcze raz wielkie dzięki za błotnik!!! :)

... jednak co karbon to nie folia, nie? :D

Ciesze się,ze coś z niego wyczarowaleś. Mnie by sie tymczasowo nie przydal:) Mam jeszcze jakieś graty

Moje maleństwo nie wyzywa i zawsze gotowe :twisted:

Widmo, czy nie kupiles przypadkiem SS'a od Slawka w Poznaniu?

Widmo

- widziałem na żywo Twoją maszynę.

Xenon - Mistrzostwo Świata :thumbup:

Za zgodą "miejscowych" usiadłem sobie nawet :oops:

Tłumiki, lakier ze złotym szparunkiem - po prostu "miodzio".

Gratulacje Man.

Bardzo ładny!!! :)

... ale co on taki wysoki przód ma? :? Podnosiłeś go? Masz wysokie krawężniki na osiedlu? :lol:

Nie, ale serio. Coś wysoki ten przód...

Jakie lusterka zakładasz? Jak mocowane w końcówki kiery (jak ja) to kup model z wklejanymi lusterkami a nie mocowanymi "na łapki" ... łapki pękają od drgań ;)

Pzdr :)

Co do lusterek to jeszcze nie wiem. Chciałbym żeby była taka jak oryginał. Przód robiony był cały (olej + uszczelniacze) ustawiany był tak że lagi wystają około 1 centymetra nad górą półkę (porównywałem z fotami innych ss-ów). W realu wydaje się ok. Może foty tak wyszły?

Moje maleństwo nie wyzywa i zawsze gotowe :twisted:

Widmo, czy nie kupiles przypadkiem SS'a od Slawka w Poznaniu?

Ha ha dokładnie tak :lol: Miał być Monster, ale jak zobaczyłem tego SS to okazało się że to to no i jest :D Tu jest stara fotka ale majuż założone soczewki w czerwonej oprawie, wygląda jak cyklop :twisted: a mam zamiar parę żeczy w nim zmienić.

Widmo

- widziałem na żywo Twoją maszynę.

Xenon - Mistrzostwo Świata :thumbup:

Za zgodą "miejscowych" usiadłem sobie nawet :oops:

Tłumiki, lakier ze złotym szparunkiem - po prostu "miodzio".

Gratulacje Man.

Bardzo dziękuję :) zastanawiałem się nad tą lampą nie do końca wiedziałem jak wyjdzie, zaryzykowałem i wyszło rewelacyjnie dobry pomysł mieli lakierując obódowę pod kolor SS to tało mu bardziej drapieżnego wyglądu.

Polecam przeróbka warta zapłaty :lol: :lol:

No a więc i ja się wreszcie pochwalę dzisiejszym nabytkiem:):):)

lo jaki piekny :)

poszedl w dobre rece i niech dobrze sluzy :)

gratulacje i dzieki !

Pozdr

Adam

No a więc i ja się wreszcie pochwalę dzisiejszym nabytkiem:):):)

Piękny, jest to kolor który bardzo mi się osobiście podoba, a pierwszym jest czerwony :twisted:

Gratulację zakupu, no i szerokiej i bezpiecznej drogi.

Jak na razie zabrałem się za wyczyszczenie każdego detala,nowy olej,świece i filtry:)moto super i Adamo będe o niego dbał elegancko.Co do hebelków jestem w szoku jedna tarcza o dziwo daje rade,kawa była o 50kg.cięższa.myśle ze załorze drugą tarcze dla samej estetyki:)przy okazji siła hebla będzie wtedy przeraźliwa:):):):)na razie osfajam się z nieznanym:)

A do czego się tu zrarzać:)moto może nie ma 100KM i nie pogina 250 ale jest czymś dla mnie nowym nie japońskim:)no i to wkońcu Ducati:)

A do czego się tu zrarzać:)moto może nie ma 100KM i nie pogina 250 ale jest czymś dla mnie nowym nie japońskim:)no i to wkońcu Ducati:)

Tokładnie tak jak mówisz to Ducati za wszystko zapłacisz kartą, jazda Ducati bez cenna :lol:

W japana też trzeba kase ładować i to jeszcze większą np.klocki hamulcowe na tarcze platynowe 249zł,kieta z zębatami 640zł,przy 110KM opony też tanich nie założyłeś itp.a jak widziałem ceny części do 750S na allegro to płakałem ze śmiechu:)najdroższ klocki 120zł,kpl.napęd 325zł itp:)czyli nie jest tak źle.A prawda taka ze śmigasz czymś o czym inni boją się nawet pomyśleć:)

Dobrze, dobrze, cieszę się Twoim szczęściem! Ciekaw byłem co napiszesz w pierwszym poście po zakupie i bardzo mnie to podbudowało. ; )

Gratuluję i życzę większych przebiegów niż na Zetorze ; )

No miejmy nadzieje że podoła:)24000km przed nim w przyszłym sezonie przez to przez zimę musi dostać wszystko co tylko mu brak do szczęścia:)

A ja mam coś takiego skromnego..uwielbiam robić wszystko po swojemu i to jest dopiero wstęp.. ;)

post-1147-1366037459,4211_thumb.jpg

post-1147-1366037459,4778_thumb.jpg

post-1147-1366037459,5858_thumb.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.