MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 5, 2010 Dzienksss :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Na żywo Sport Classic prezentuje się duuużżżżoooo lepiej jak na zdjęciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 6, 2010 zmieniłem sety i heble na 4 tłoczkowe klocki SQR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 6, 2010 A kominy, to co to jest :?: :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 6, 2010 Yosirura :lol: a tak na poważnie są to strumienice fi. 45 mm brzmienie takie bardziej Angielskie.... ale mi się podoba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 6, 2010 "Strumienice", czyli puste w środku :?: :roll: Masz może jakieś nagranie/filmik :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 6, 2010 Strumienice te które zamontowałem mają rurę przelotową o wyglądzie "szyszki" wprowadzają spaliny w zawirowania które dodatkowo wysysają spaliny z kolektorów. stosunek mocy do momentu nie jest mi znany ale niebawem wybieram się na hamownię.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 7, 2010 A gdzie je nabyłeś :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 7, 2010 a mój znajomy je produkuje po 80 pln za sztukę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Sierpień 13, 2010 a oto i wszystko w komplecie pozdrowienia od Parówki:) http://www.youtube.com/user/Latexa#p/a/u/1/qUwFUx1OiXo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Na filmie wydechy nie grają jak na żywca. Zapewniam, że majtki spadają przez głowę- kominy nie tyle angielskie co anielskie, a tak naprawdę diabelskie :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 3, 2010 Taaak. Od dawna chciałem się tu pojawić!! :D Moja Piękność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Październik 3, 2010 Przepiękny :o :o :o Kolega miał prawie identycznego: http://bikepics.com/pictures/1337090/ Ehhh marzenie :roll: Graty :clap: ps. skąd :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 4, 2010 Wygląda dokładnie jak mój kiedy go kupiłem ;) Cieszę się, że więcej nas-sport classic-ów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 4, 2010 siedem cztery osiem ... :!: przecież wiesz jak mam daleko do Rzeszowa... choć kiedyś miałem tam dziewczynę (Ewelina Zaierucha hehe motocyklowe nazwisko) ... pojechałbym zobaczył.. Ech piękny motos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 4, 2010 siedem cztery osiem ... :!: przecież wiesz jak mam daleko do Rzeszowa... choć kiedyś miałem tam dziewczynę (Ewelina Zaierucha hehe motocyklowe nazwisko) ... pojechałbym zobaczył.. Ech piękny motos. Dzięki.. Zobaczysz , któregoś razu będzie bliżej niż dalej.. :wave: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 4, 2010 Wygląda dokładnie jak mój kiedy go kupiłem ;) Cieszę się, że więcej nas-sport classic-ów ;) Mini-Man czy będę mógł korzystać z Twoich doświadczeń? Będzie mi pewnie łatwiej.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 4, 2010 Ehh... to chyba ten, na którego się czaiłem... od kolesia co zwie się Dariusz Zaucha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Październik 5, 2010 Duc gratulacje :) śliczny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 5, 2010 Wygląda dokładnie jak mój kiedy go kupiłem ;) Cieszę się, że więcej nas-sport classic-ów ;) Mini-Man czy będę mógł korzystać z Twoich doświadczeń? Będzie mi pewnie łatwiej.. :D Smiało. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 5, 2010 Kule, że tak powiem. Dodając fiufiufiu!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 5, 2010 Ehh... to chyba ten, na którego się czaiłem... od kolesia co zwie się Dariusz Zaucha? Joł Kolego!! Czailiśmy się widzę razem ... Ale w straty z tego tytułu nie pójdziesz. Jak widać sporo do "wkładania" i będę Cię już niedługo niepokoił o różne różności.. :D :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 5, 2010 Aaa to o tym sprzęcie wspominał Musiel. Cicha woda ;) kierunek jak najbardziej własciwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Październik 6, 2010 no widzę Darku że wreszcie ciągnie Cię do prawdziwego Ducati:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 21, 2010 zmiany, zmiany, zmiany... niewielkie ale zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach