Boa 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Dobrze kombinujecie, ale jak się pokochamy na dobre, to będzie coś jeszcze lepszego ;) Monoposto of course 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 zdjecie sprzed kilku lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 papuga urodzila sie w 1995r,kupilem ja jako moto do remontu - okazalo sie ,ze to tylko rozregulowane gazniki,w miedzy czasie kupilem drugi kompletny silnik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Wrzesień 22, 2010 Fajne zdjęcia. No i fajnie, że mamy kolejne klasyczne SS900 na forum! :) Ja swojego też kupiłem jako "do remontu". Ale mój był w gorszym stanie niż Twój. Miał lekkie pęknięcie na ramie i lekko krzywą lagę. Do tego wgniotkę na baku i oczywiście rozregulowane gaźniki. Silnikowo jest już wszystko ok, rama zaspawana ale pozostało jeszcze kilka pierdół do zrobienia. Np: krzywa laga!! :cry: i poprawki na owiewce :cry: ...ale wszystko w swoim czasie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 moj byl piekny do momentu jak nie przywalilem w busa ,nie wyhamowalem ,poszla lampa ,przetarta owiewka ,lusterko , ale w ciagu kilku dni byl juz po prawie jak nowy. wyciagniete wnioski:nie wjezdzaj w martwe pole :) i uwazaj przy zmianie pasa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Mma pytanko, gdzie można takiego ładnego tankpada kupić :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 juz byl na moto w chwili zakupu ,moto pochodzi z Anglii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 31, 2010 ładniutkie macie te eSSsiaki Kiedyś byłem załamany jak wszedł nowy model SS z tak zmienioną linią nadwozia. Teraz się cieszę bo dzięki temu są bardziej unikalne i wyjątkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ss583 0 Napisano Listopad 3, 2010 witacie desmo maniacy moje duksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 3, 2010 Fikuśny streeciorek :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Listopad 3, 2010 witacie desmo maniacy moje duksy Witaj SS a gdzieś Ty się w tej Jeleniej uchował..? Mieszkałem w Jeleniej 18 lat prawie. Może się znamy ileż masz lat kolego? Pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 3, 2010 witacie desmo maniacy moje duksy fajne sztuki... skąd teraz weźmiesz nową 16" :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 3, 2010 Cześć fajne sprzęty! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ss583 0 Napisano Listopad 3, 2010 Witaj SS a gdzieś Ty się w tej Jeleniej uchował..?................ slawek -mieszkałem w kowarach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 3, 2010 pokaż więcej zdjęć tego paso... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Listopad 3, 2010 Witam kolejnego SS-owca!! :) Dołączam się do prośby o więcej zdjęć Paso :) ... choć to właściwie dział dla SS! :) a Paso to bardziej do działu ST pasuje. Choć Twój to nie wiem gdzie? :) ... no właśnie! Nie ma na forum działu dla streetów i samoróbek!!! Może trzeba to zmienić? :) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 3, 2010 W sumie to Paso zaliczył bym do Historycznych i zmodyfikowanych ;) Swoje 888s też tam umieściłem, a w sumie był on Ojcem wszystkich Superbike-ów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Listopad 3, 2010 Kurde, niedługo gaźnikowe SS-y pójdą do historii... :? Właściwie, skoro 888 to już historia, to SS-y powinny być tam już od piętnastu lat!! :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 4, 2010 Według mnie tzw. papugi są już motocyklami historycznymi i prze wszystkim kultowymi może nie są to klasyczne SS z lat 70' ale są oryginalne i jeszcze włoskie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ss583 0 Napisano Listopad 4, 2010 witajcie koledzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Listopad 4, 2010 Oooo, jeździłeś SS-em po kopalni ??! Czy to jakiś bunkier? :shock: ...musiały temu towarzyszyć niesamowite efekty dźwiękowe! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ss583 0 Napisano Listopad 4, 2010 siemka davidson,trasa turystyczna kopalnie ko.... niedługo do zwiedzania,zapraszam,dźwięk fajny pozdrawiam ss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 4, 2010 Łysek, znaczy Ducek z pokładu Idy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 4, 2010 Exxxtra!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fotozen 0 Napisano Listopad 5, 2010 Siema Ducatisti, Moje SS900 - trochę od desmo strony. Na przód przyjdzie czas :) Zeszło mi z tym przodem. Ale już jest. PS. desmo - dzięki za zmianę - brzmi nieźle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach