davidson 1 Napisano Grudzień 10, 2010 ... zupełnie zapomniałem, że mam fotki ze szkolenia w Gostyniu. Wspomnienie ostatniego w tym roku ciepłego łikendu... :( ... uwagaaaa, lecą!!! wyjazd ze spotkania na zakończenie sezonu droga powrotna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 10, 2010 ale fajny tor(ek) w tym Gostyniu. :D Super fotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 10, 2010 SS bajka... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 10, 2010 Coraz bardziej te SSy 900 mi się podobają... :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 11, 2010 też nie mogę się napatrzeć a jak by był jeszcze super light :shock: albo chociaż monoposto tooo już sam nie wiem co :o bardzo mi się podobają ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Grudzień 11, 2010 ...też bym chętnie monoposto założył i tłumiki do góry, ale za dużo jeżdżę - jak widać - we dwójkę i z torbami... Mam nakładkę w kolorze, też dobrze robi. A na wiosnę będzie jeszcze z białym plackiem i jedynką! :) ...prace są w trakcie, nie mogę się doczekać końca! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 11, 2010 Fajny! ... Naprawdę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baryla86 0 Napisano Styczeń 20, 2011 Mam nadzieje że na wiosnę będą gotowe małe ulepszenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 14, 2011 Dziś do naszego wesołego zwierzyńca dołączyliśmy papugę :D Motocykl został ocalony w trybie pilnym przed stuprocentowym ukatrupieniem na podradomskiej wiosce. Normalnie to chyba bym go nie wziął, bo wygląda gorzej niż na zdjęciach, ale serce krwawiło i żal było go zostawiać w łapach tych barbarzyńców... No cóż - jak powiedział Theo: "Ma potencjał... " :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 15, 2011 Klasyk w waszych rękach napewno nabierze blasku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Luty 15, 2011 Cieszę się, że trafił w dobre ręce :) ...ale obchodźcie się z nim ostrożniej, bo widzę, że już ten pięknie zamontowany kierunkowskaz żeście utrącili! :lol: Powodzenia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Luty 17, 2011 powodzenia z projektem :) hmm chyba wreszcie ja muszę zrobić foty swojego i wstawić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 17, 2011 powodzenia z projektem :) hmm chyba wreszcie ja muszę zrobić foty swojego i wstawić :D ŻÓŁCI górą!!!!!! :twisted: :D DAWAJ!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Luty 18, 2011 Dziś do naszego wesołego zwierzyńca dołączyliśmy papugę :D Motocykl został ocalony w trybie pilnym przed stuprocentowym ukatrupieniem na podradomskiej wiosce. Normalnie to chyba bym go nie wziął, bo wygląda gorzej niż na zdjęciach, ale serce krwawiło i żal było go zostawiać w łapach tych barbarzyńców... No cóż - jak powiedział Theo: "Ma potencjał... " :lol: Ej, a co on ma za tłumiki? Jakieś "markowe" czy tylko podrabiane "karbonem" ? Szukam czegoś takiego do mojego. Jak byście mięli w planie je wywalić, tzn. zastąpić innymi, to daj znać. Chętnie je wezmę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 18, 2011 BOS carbonowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenas13 0 Napisano Marzec 31, 2011 Witam ... Jestem tu nowy ... To moj SS :) pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Marzec 31, 2011 Niezły fryz kolego w sam raz na kask ;) Moto super i super stojak też o takim myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 31, 2011 Fajny ten rekin! Do twarzy mu w srebrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 31, 2011 Rzeczywiście. Srebrnego dawno nie widziałem, FAJNY! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 31, 2011 Bardzo fajny fajny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Marzec 31, 2011 Witam ...Jestem tu nowy ... To moj SS :) pzdr. ładny, ładny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 Yo. Pierwszą fotę widziałem ostatnio na fejzboku. Zmieniałeś komin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenas13 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 Tak ... Komin zmieniony ... 2 razy Yoshumura RS-3 ... Nie wiem czy do Ducati to dobry wybór ... Miałem okazje to je zalozylem ... Teraz pięknie dudni ... pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 Kolor fajny - czyżby pół mat ? Yoshimura brzmi całkiem dobrze - przynajmniej coś innego i nie oklepanego w Ducati. Ciekawe jak brzmi w Dusi :lol: Sąsiedzi rzucają w Ciebie ziemniakami :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Kwiecień 3, 2011 Jenas13 a jak ty pomykasz bez lusterek ?? :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach